Boc a deschis fără emoții butoiul cu bere de la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane - VIDEO

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a dat cep fără emoții la butoiul cu bere care a marcat deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, din perioada 3 - 5 octombrie.

 

Primarul Emil Boc s-a ”înarmat” ca un neamț veritabil cu un ciocan și bătut robinetul în butoiul cu bere. Edilul șef nu a mai avut probleme ca și anul trecut, când butoiul a refuzat să se deschidă. Citește AICI ce s-a întâmplat în 2013.

 

Se vede că a treia oară este mult mai bine, astfel încât am dat drumul din plin la Festival și sper ca în cele trei zile de distracție clujenii să se simtă bine, alături de nemți, pentru că ei știu să și muncească, dar să se și distreze”, a declarat Emil Boc. 

 

Întrebat cum i s-a părut berea, el a răspuns că: ”N-am băut destul să îmi dau sema cât de bună este berea germană, dar până la urmă orice bere e bună, românească sau nemțească”.

 

S-ar părea că norocul din acest an al primarului a fost președintele interimar al Consiliului Județean Cluj, care a știut ce să facă pentru a evita neplăcerile din 2013.

 

Pentru noi este un eveniment important. Am fost și anul trecut și am participat la acele incidente de care întreba presa. Acum ne-am și pregătit. Am scos mai repede dopul de contrapresiune și a mers foarte bine. De aceea a fost fără incidente. Dacă știam că vă place așa de mult, nu scoteam dopul de contrapresiune. 

 

Asta este ca și glumă, dar pentru noi economia germană este un model. Trebuie să încercăm să nu inventăm roata de fiecare dată, ci să mergem pe modelele consacrate și ceea ce s-a dovedit bun trebuie să preluăm și să încercăm să îi atragem pe investitori”, a spus președintele interimar al CJ Cluj, Vakar Istvan. 

 

Herbstfest, Festivalul de Toamnă al Economiei German, are loc pentru al treilea an consecutiv în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, în perioada 3 - 5 octombrie. Porțile evenimentului s-au deschis vineri, când nemții din întreaga lume sărbătoresc Ziua Națională.

 

Festivalul, aflat la a treia ediție este menit să promoveze cultura germană, activitatea şi misiunea Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord - DWNT către publicul larg și către mediul de afaceri din Transilvania, printr-o acţiune publică de amploare. Ediţia 2014 a Herbstfest se va bucura de un program artistic mai bogat ca anul trecut, împărţit pe trei tipuri de muzică, în trei seri tematice - seara tradiţional germană, seara de folk, şi light cover night. 

 

Vezi AICI programul evenimentului care are loc în Piața Unirii.

Comentarii Facebook