BMW isi deschide o fabrica in Ardeal! Cel mai probabil in judetul Cluj


Constructorul de automobile BMW este tot mai aproape de a-si deschide o fabrica in Ardeal, cel mai probabil in judetul Cluj.

Constantin Stroe, Presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), a declarat ca "are cunostinta de o companie germana care ar putea deschide o fabrica in zona Ardealului. Am declarat doar ca am cunostinta de o companie germana care deschide o unitate de productie in zona Ardealului, dar fara alte amanunte", a mai afirmat Stroe, citat de Antena 3.

Vizita Angelei Merkel la Cluj a alimentat aceste zvonuri care dau tot mai sigura o investitie BMW in Romania.

Constructorul bavarez de autoturisme ar urma sa investeasac 100 de milioane de euro intr-o fabrica ce va fi amplasata cel mai probabil intr-un parc Tetarom.

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a afirmat pentru Stiri de Cluj ca poarta discutii cu cativa investitori care ar urma sa fie locati in parcul Tetarom III, langa fabrica Nokia.

 

In parcul de la Jucu se lucreaza de cateva luni pentru extinderea retelei de electricitate si utilitati si au fost montate cateva puncte de transformare de inalta tensiune pentru a putea satisface pretentiile investitorilor.

Comentarii Facebook