Banca Transilvania a lansat un robot care oferă informații despre amânarea plății ratelor bancare


Pentru clientii care au nevoie de informatii despre amanarea ratelor la credite – stadiul solicitarii, ce presupune facilitatea etc. – sau doresc sa aplice, Banca Transilvania lanseaza un canal suplimentar de comunicare: chatbotul Ino.


Clientii pot dialoga cu asistentul virtual intrand pe siteul bancii, in fereastra de dialog din hompage.

 

Chatbotul este unul dintre proiectele digitale prioritizate de banca in aceasta perioada. A fost dezvoltat in-house de echipele BT Digital (Chatbots & Machine Learning), UI & UX, Customer Care & Call Center si Marketing, Comunicare & PR, folosind platforma oferita de Drudit, partener al Bancii Transilvania de aproape doi ani.

 

Ce informatii pot afla clientii de la chatbot:  

  • Statusul solicitarii pentru amanarea ratelor pentru clientii care au aplicat;
  • Pasii necesari pentru a aplica online pentru amanarea ratelor;
  • Ce presupune amanarea ratelor;
  • Dobanzi, comisioane, asigurari asociate creditelor;
  • Conditiile care trebuie indeplinite pentru a beneficia de facilitate;
  • Cum se poate renunta la amanarea ratelor.

 

Personalitatea chatbotului Ino

Numele Ino vine de la inovatie, de la focusul BT pe digital banking pentru a veni constant cu solutii de banking online pentru clienti. Ino comunica exclusiv prin chat, 24h/24, iar in aceasta perioada este de ajutor clientilor interesati de amanarea platii ratelor la credite.

 

Banca Transilvania are 5 chatboti in echipa: Livia (pentru clientii persoane fizice, prin Facebook Messenger, Skype si telefon), Raul (pentru clientii companii, prin Facebook Messenger sau Skype), Dave (asistent online pentru echipa BT helpdesk), AIDA (asistent pentru echipa bancii, pentru subiecte legate de resurse umane) si, de acum inainte, inclusiv Ino.

Comentarii Facebook