Autoklass, unul dintre cei mai importați dealeri auto din România, a deschis în Cluj un showroom dedicat vânzării de mașini rulate


Care sunt cerințele tale atunci când vrei să îți cumperi o mașină?

La Autoklass Cluj, consultanții de vânzări sunt pregătiți să te ghideze în alegerea soluției potrivite pentru tine!

Autoklass îţi oferă flexibilitate, respect, integritate, atitudine pozitivă şi iniţiativă. Aceste valori reprezintă baza rezultatelor companiei și sunt susținute de capacitatea de dezvoltare, de profesionalismul managerilor și al angajaților și de cultura organizațională solidă a Grupului Autoklass.

Cu o experiență relevantă de vânzări de peste 17 ani, grupul Autoklass este unul dintre principalii jucători de pe piața auto premium, oferind o alternativă viabilă și sigură pe piața autohtonă. Cu sediul în București, Autoklass operează opt sucursale, dintre care trei sunt situate în București, iar restul sunt poziționate în unele dintre cele mai mari orașe din România: Constanța, Ploiești, Sibiu, Timișoara și, începând cu anul 2021, în Cluj-Napoca. Astfel, Autoklass este situat strategic în regiunile cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor și cotă PIB în PIB-ul național.

Compania s-a înființat în anul 1996, la Constanța, și obține calitatea de dealer autorizat Mercedes-Benz în anul 2000. An după an, Autoklass a continuat să se extindă, deschizând, în anul 2008, unul dintre cele mai mari centre de vânzări și service Mercedes-Benz din sud-estul Europei: Autoklass Chitila. Aceasta sucursală reprezintă nava amiral a grupului Autoklass și primește, în anul 2018, distincția de Centru de Excelență în Tinichigerie şi Vopsitorie certificat de Mercedes-Benz, primul din România.

Ce aduce nou Autoklass Cluj?

Showroom-ul Autoklass Cluj prezintă o selecție de autovehicule rulate, marca Mercedes-Benz. Aici, ești invitat să te bucuri de o ambianță rafinată, în timp ce un consultant de vânzări îți prezintă modelele exclusiviste expuse. Ca în oricare altă sucursală Autoklass, clienții au posibilitatea de a achiziționa la un preț corect autovehicule rulate, inclusiv în sistem buy-back și trade-in.

Noul sediu se află în localitatea Sânnicoară, pe Strada Clujului, nr. 25-29. 

Misiunea noastră este aceea de a fi partenerul de încredere preferat și loial pentru fiecare dintre clienții noștri. Dorim să satisfacem și să depășim așteptările clienților, oferind produse de prestigiu și servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate, la prețuri competitive, ghidându-ne în tot ceea ce facem după un principiu esențial: Respectul acordat partenerilor noștri. Dorim să fim partenerul de încredere al fiecărui client și prima alegere a oricărui potențial client”, a afirmat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Comentarii Facebook