ATP Motors deschide o nouă reprezentanţă Mazda. Showroom și service în Sânnicoară, judeţul Cluj


Compania ATP Motors deschide o nouă reprezentanță Mazda în Sânnicoară, judeţul Cluj. Punctul de vânzare se află pe platforma ATP Motors din Calea Clujului numărul 4B. Mazda ajunge astfel să fie prezentă în România prin 12 parteneri și 17 puncte de vânzare.

În interiorul celui mai nou showroom Mazda clienții vor putea interacționa cu patru automobile, în timp ce flota de test, deja aflată la dispoziţia clienţilor, include cele mai populare modele ale mărcii. Clienţii au acces la Noua Mazda3 ce a obținut premiul „Best of the Best” în cadrul prestigiosului concurs international pentru design de produs Red Dot 2019. 

mazda-cluj (3).jpeg

ATP Motors le asigură doritorilor consultanță de specialitate pe întregul proces de achiziție, îndrumare și consiliere post-vânzare la cele mai înalte standarde Mazda: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii. 

Prezența Mazda în regiunea de Nord-Vest a ţării este consolidată cu o nouă reprezentanţă ATP Motors, un partener cu o reputație foarte bună. Sunt convins că extinderea colaborării cu ATP Motors va fi un avantaj real, atât pentru Mazda, cât și pentru viitori posesori ai modelelor noastre. ATP Exodus Grup este un brand cu experiență foarte vastă în segmentul auto, un nume recunoscut pe plan național. Iubitorii Mazda au de acum un nou punct de vânzare și de service la dispoziție în inima Transilvaniei, realizat după ultimele standarde Mazda. Este un alt pas realizat din dorința de a aduce și în showroom-uri și în centrele de service experiența superioară de la interiorul modelelor Mazda ”, a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda România.

Primul dealership ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, a demarat în 2008. Din iunie 2010 ATP Motors este dealer autorizat în reţeaua Mazda din România. Pe piaţa de profil din regiunea de nord-vest a ţării activează prin 2 centre auto Mazda autorizate: în Baia Mare şi în Oradea. Noi oportunităţi se deschid acum prin extinderea afacerii în Sânnicoară, judeţul Cluj şi se consolidează poziția ATP Motors de jucător important pe piaţa auto. 

Noul nostru showroom vine în întâmpinarea cererii crescute de care se bucură modelele Mazda și a unui climat economic favorabil înregistrat în ultimii ani în judeţul Cluj. Prin deschiderea centrului Mazda în comuna Apahida, cred că se conturează şi mai bine pe harta Clujului o nouă zonă cu reprezentanţe auto.  Încă nu avem un an de când am intrat oficial pe piaţa clujeană şi ATP Motors deschide a treia reprezentanţă auto aici. Este mai multă accesibilitate pentru clienți, o competiţie constructivă din care aceştia să aibă reale câştiguri. Vrem să le oferim clienților noștri servicii de bună calitate, rafinată în cei 11 de ani dedicați domeniului auto”, declară Mircea Cirț, Preşedinte & CEO ATP Exodus Group.

Noul showroom Mazda al ATP Motors este deschis de luni până vineri, între orele 09:00-18:00 și sâmbătă între orele 9:00-14:00. Adresa este localitatea Sânnicoară, Calea Clujului nr. 4B. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul atp-motors.com/mazda sau pagina de Facebook ATP Motors RO.


Comentarii Facebook