Desi Armatura Cluj are pierdere, Consiliul de Administratie a fost reconfirmat pe 4 ani

Cifra de afaceri in scadere cu 25% si pierderile cu 20% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut nu i-au speriat pe actionarii austrieci si luxemburghezi.

 

Adunarea generala a actionarilor producatorului de instalatii clujean a prelungit mandatul celor cinci membri ai CA. Cu votul a 54,7% din actionari , se arata intr-un comunicat transmis azi de Armatura, s-au prelungit cu patru ani functiile celor patru austrieci si a unui roman.

 

Gerhard Glinzere a fost ales si presedinte CA, ceilalti membri fiind Klaus-Dieter Fuhrmann, Johann Steiner, Walter Simmel si Todor Gaziuc.

 

Armatura a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 7,8 milioane de lei, in scadere cu 25%, si pierderi de 3,7 milioane de lei, cu 19% peste rezultatul negativ din perioada similara a anului trecut. In intervalul ianuarie-iunie 2009 firma a consemnat o cifra de afaceri de 10,4 milioane de lei si pierderi de 3,1 milioane de lei.

 

Armatura are 220 de angajati si este detinuta de Herz Armaturen, cu 32,99% din capitalul social, Tridelta Luxemburg (17%), fondul de investiţii Broadhurst (7%) si alti actionari cu participatii mai mici.

 

Compania este in cautarea unui director general, dupa ce fostului director Gabriel Gagiu i-a expirat contractul in luna mai. De atunci locul sau este tinut temporar de directorul adjunct Szoke Stefan.

Comentarii Facebook