Aplicația de pontaj & HR - iFlow a convins companiile românești că merită să investești în soluții digitale


iFlow este aplicația de pontaj & HR care a convins companiile românești că soluțiile cloud sunt viitorul unei afaceri de succes. Companiile precum Electrogrup, Lecom Birotica, Polaris, Medical, Global Convergence, Mendola Pro și multe altele au ales să facă pontajul cu iFlow și se declară pe deplin mulțumiți de alegerea lor.

De ce iFlow?

Echipa din spatele aplicației este 100% dedicată acestui proiect și își dorește cu adevărat să aducă o schimbare în bine pentru companiile românești. Nimeni nu ar trebui să stea îngropat în foi și diverse tabele atunci când se apropie ziua de salarizare, totul poate fi automatizat. Scopul este că fiecare angajat, indiferent de poziția pe care o ocupă în companie, să-și folosească energia acolo unde poate face o diferență și nu în procesele de muncă obositoare și repetitive.

iFlow a fost dezvoltată pe baza feedback-ului primit de la clienții din toate domeniile de activitate. Așadar, este o aplicație flexibilă și ușor de adaptat pe specificul fiecărei companii.

Pentru că eu mă ocup de partea de vânzare a aplicației iFlow, am șansa de a discuta cu fiecare client și de a învăța despre modul lor de lucru. Din acest motiv, am realizat că fiecare companie are specificul ei, are propriile nevoi și este important să livrezi un produs care poate fi adaptat în funcție de aceste particularități. La fel de importantă este și experiența utilizatorului, oferim o soluție completă și ne străduim să-i păstrăm o interfață prietenoasă și ușor de folosit”, a explicat Elisa Salcudean, iFlow Sales executive.

În iFlow poți înregistra prezențele angajaților prin diferite variante, tot ce trebuie să faci este să te decizi care variantă ți se potrivește și să te bucuri apoi de foaia de pontaj completată și calculată automat. În iFlow generezi rapoarte HR complete cu un singur click, accesibile de oriunde te-ai afla.

Vreau să încerc iFlow. Ce am de făcut?

În primul rând, durata de implementare pentru aplicația iFlow se poate întinde de la 1 zi la 1 lună, în funcție de dimensiunile companiei. Pentru a începe, ai nevoie de un cont nou pe care îl poți crea aici. În timpul perioadei de testare și după, poți lua legătura cu echipa iFlow ori de câte ori ai nevoie de asistență în utilizarea aplicației. Testează aplicația 15 zile complet gratuit, împreună cu întreaga echipă.


Comentarii Facebook