Vineri 5 Iunie

Anunț fabulos de la Ministerul Finanțelor. Cum poți câștiga bani cu ajutorul bonurilor fiscale


Secretarul de stat din cadrul Ministerului Finanțelor, Attila Gyorgy, a anunțat că bonurile fiscale vă pot aduce câștiguri foarte mari în curând.

Gyorgy a precizat că în curând se va lansa loterie a bonurilor fiscale, în care un bon fiscal vă poate aduce premii substanțale în urma unor extrageri asemănătoare celor de la ”6/49”.

"Loteria Română va face o extragere a sumei, care va fi între 1 şi 999 de lei, şi a datei. Când vom face extragerea, vom spune: toate bonurile care au valoarea de, să zicem, 41 de lei până la 41,99, din data de 20 februarie, atunci toate bonurile cu această sumă din acea zi devin câştigătoare. Avem un fond de premiere stabilit pentru fiecare extragere, care va fi cam un milion de lei pe lună, pentru că s-au prevăzut 10 milioane de lei pentru trei sferturi de an. Oamenii se uită acasă dacă au bonuri câştigătoare şi, dacă au, trebuie să vină la ANAF, la direcţiile locale. Prima extragere va fi în perioada Paştelui. Dacă avem 100 de câştigători, milionul se împarte la 100. Am făcut studii şi avantajul va fi că, dacă va fi să extragem o sumă mai mică, atunci vor fi mai mulţi câştigători. Dar dacă va fi un singur câştigător cu suma de 30 de lei, de exemplu, acela va primi un milion de lei", a declarat Attila Gyorgy pentru Ziarul Ring.

Potrivit secretarului de stat, la extrageri pot participa toate bonurile fiscale, inclusiv cele de la casele de schimb valutar şi de la orice fel de servicii, cum ar fi coafor, spălătorii auto, service-uri.

Totuși, ca să fie considerate câştigătoare, bonurile trebuie să aibă informaţiile lizibile şi să fie emise pentru vânzarea de bunuri sau pentru prestări servicii doar către persoane fizice.

Gyory le recomandă românilor să înceapă să strângă bonurile din lunile februarie și martie pentru a putea participa la extragerea de Paște.

Comentarii Facebook