Antreprenorii din Cluj pot depune cereri de finanţare nerambursabilă MINIMIS de până la 100.000 de euro

 

Antreprenorii din Cluj pot depune cereri de finanţare nerambursabilă MINIMIS de până la 100.000 de euro din 15 ianuarie în baza Programului de finanţare neramburasabilă MINIMIS, al Guvernului României. 

 

Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, în baza HG 848/2013 de modificare şi completare a HG 274/2013, anunţă deschiderea perioadei de completare a Formularului de înscriere on-line între 15 ianuarie ora 10.00 şi 24 ianuarie ora 20.00". Amănuntul esenţial al acestei sesiuni de finanţare este că "data şi ora completării formularului nu influenţează ordinea punctajului”, aşa cum s-a întâmplat în vară când, din cauza unor erori tehnice guvernul a anulat sesiunea.

 

Atenţie!!! Completaţi formularul cu atenţie! Acesta este avertismentul guvernului, întrucât "odată transmis, formularul nu se poate modifica", aplicanţii putân” ”transmite formularul în baza de date a aplicaţiei o singură dată". Bugetul maxim alocat schemei de minimis este de 500 de milioane de lei, din care 250 mil. lei în acest an şi 250 mil. lei pentru anul viitor. Ajutoarele de stat nerambursabile se acordă în proporţie de 90% din cheltuielile eligibile, în limita echivalentului în lei a 100.000 euro”, precizează Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca.

 

Toate informaţiile necesare completării cererii de obţinere a finanţării în baza Programului ”Minimis”, pot fi găsite pe site-ul Guvernului României, la Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii sau AICI.

 

Fondurile fondurilor nerambursabile din acest proiect sunt de 500 milioane lei.

Comentarii Facebook