Angajatii de la Directia de Finante Cluj au primit stimulentele pe luna august: 524.000 de lei


Angajatii de la Directia de Finante Cluj au primit 524.000 de lei, suma care reprezinta stimulentele pe luna august. Banii vor fi repartizati in functie de eficienta fiecarui angajati de catre o comisie constituita la nivelul institutiei.

Liderul Sindicatului Salariatilor din cadrul Directiei de Finante Cluj, Ilie Rostogol, a declarat pentru Stiri de Cluj ca suma primita reprezinta circa 30% din valoarea stimulentelor primite in mod normal. "Vom repartiza banii, dar lucrurile nu sunt atat de simple, pentru ca trebuie facuta o evaluare pe fiecare angajat. Lista cu stimulente va fi trimisa la Bucuresti, unde o alta comisie va superviza ce am decis noi", a completat Ilie Rostogol.

La Directia de Finante Cluj lucreaza circa 750 de angajati, care vor primi in medie intre 200 si 300 de lei in plus la salariu sub forma de stimulente.

Sindicalistii din cadrul Directiei de Finante Cluj au protestat saptamana trecuta timp de doua zile si au cerut sa le fie platite stimulentele pe lunile august si septembrie.

Comentarii Facebook