Marti 29 Noiembrie

AJOFM Cluj organizează ”Bursa locurilor de muncă”, în cadrul ”European Employers Days”. Când va avea loc


Reteaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeana organizeaza in perioada 4-15 aprilie 2016, o serie de evenimente adresate in special angajatorilor, sub egida “European Employers Days”.

Obiectivele acestei initiative sunt de a realiza un contact cu un numar cat mai mare de angajatori, de a intretine un dialog intre Serviciile Publice de Ocupare si de a creste gradul de constientizare a problemelor legate de ocuparea fortei de munca.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va participa la acest eveniment prin actiuni specifice, respectiv, organizarea in data de 14.04.2016 a Bursei generale a locurilor de munca.

In judetul Cluj, evenimentul este organizat de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj si va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca, Piata Lucian Blaga nr.1, in intervalul orar 9,00-15,00. Printre altii vor participa urmatorii angajatori: Fujikura Automotive Romania, Robert Bosch, Arosa Industries, Jolidon, Skiptrans, Auchan .

Comentarii Facebook