Ai nevoie de certificat de produs in constructii? Nu mai merge la Bucuresti! La Cluj exista Eurotest, laborator acreditat in orice fel de determinari

Vrei sa incepi o afacere in constructii si urmeaza sa lucrezi cu nisip, pietris, piatra, balast, asfalt, ciment sau orice alt component folosit in constructii? Atunci stii ca ai nevoie obligatoriu de un certificat de produs.

 

Daca pana acum erai nevoit sa mergi la Bucuresti pentru a-ti testa produsul, pierzand prea mult timp si la fel de multi bani, acum poti sa faci toate determinarile in cadrul laboratorului EUROTEST din Cluj-Napoca, situat pe B-dul Muncii 18, singurul laborator acreditat RENAR (Asociatia de Acreditare din Romania- Organismul National de Acreditare) din Transilvania.

 

Practic, in laboratorul EUROTEST iti vor fi incercate toate produsele pentru care soliciti teste. Dupa ce vei obtine toate determinarile, specialistii din cadrul laboratorului EUROTEST te vor consilia si in legatura cu organismul de unde trebuie sa primesti certificatul de produs. Ei iti prezinta preturile, durata, distanta pana la organismele care iti dau certificatul de produs, iar tu decizi care corespunde cerintelor tale.

 

 

Astfel, economisesti timp si bani!

 

Pretul pentru realizarea determinarilor de produs este cu pana la 40% mai mic in laboratorul EUROTEST din Cluj decat in laboratoarele din Bucuresti. Astfel, determinarile de produs incep de la 400 de lei pentru nisip si ajung la 1000 de lei pentru asfalt. Pentru a va putea face un calcul in ceea ce priveste timpul de care aveti nevoie pentru a va incepe afacerea, trebuie sa luati in calcul faptul ca pentru un produs mai complex, certificarea poate dura trei saptamani.

 

 

 

Nu uitati ca incercarile pe produs va vor asigura garantia lucrarilor de calitate in constructiile pe care le veti face ulterior. Daca nu va testati bine produsele, constructiile Dvs nu va vor satisface clientii. Motivul principal pentru care lucrarile de infrastructura pot fi de o calitate indoielnica este neglijenta producatorilor de a-si evalua conformitatea produselor.

 

 

Comentarii Facebook