79,95 lei in loc de 195 lei pentru consultatie, detartraj cu ultrasunete, airflow, periaj profesional si instructaj de periaj (P)

Timp de patru zile puteti achizitiona on line o consultatie si un detartraj la un pret redus cu 59%. Reducerea va este oferita de Red Deal la cabinetul dr. Caracostea Adriana.

 


Prin acesta oferta beneficiati de  un tratament complet de igienizarea cavitatii orale, constand din:


- consultatie stomatologica
- detartraj cu ultrasunete - indepartarea tartrului dentar (al „pietrei de dinti”, rezultat in urma unui periaj dentar ineficient). Depunerea tartrului poate fi si cauza unor boli generale, depistate de cele mai multe ori la medicul stomatolog.


- airflow - coloratiile (vizibile la persoanele fumatoare sau consumatoare de cafea) pot fi indepartate doar prin utilizarea unui aparat numit PROPHY-JET, care utilizeaza pulbere de bicarbonat de sodiu pulverizat impreuna cu un jet puternic de apa.


- periaj profesional cu periute impreuna cu paste de dinti speciale, utilizate doar in cabinetele de medicina dentara


- instructaj de periaj - foarte important pentru sanatatea dentara si cea parodontala (a gingiei)


- utilizare ata dentara - reprezinta un mijloc suplimentar de igienizare care este indicata mai ales in cazul inghesuirilor dentare, dar nu numai


- BONUS: ata dentara cadou!

 

Cuponul de reducere il veti putea folosi in perioada 2 mai - 15 august 2011. Pentru a putea beneficia de consultatie, va trebui sa va faceti programare.

 

Oferta de reducere o gasiti pe www.reddeal.ro

 

Comentarii Facebook