2014 Dacia 1300 Concept sau cum ar putea arăta versiunea actuală a Daciei din anii '70 - FOTO

 

Un student din Brașov a redesenat ”bătrâna” Dacia 1300, iar ceea ce a rezultat poartă numele de ”2014 Dacia 1300 Concept”.

 

Masina are dimensiuni generoase, aproximativ 5,1 metri lungime si 2 latime. Design-ul exterior este agresiv cu linii de caroserie foarte pronuntate dar pastrand in acelasi timp aspectul classic. Pentru interior am renuntat la bancheta spate si am transformat masina intr-una cu 4 locuri, 4 locuri foarte spatioase. Din nou, pentru designul bordului am pastrat liniile originale ale masinii dar l-am adus la standardele zilelor noastre, scrie 4tuning.ro.

 

 

 

2014 Dacia 1300 Concept are la baza clasica Dacia 1300 produsa la Mioveni in anii ’70. Am pastrat toate elementele de pe masina originala: elementele cromate, grilele, forma farurilor si a stopurilor, amplasarea busonului de benzina chiar si jantele, si le-am imbinat intr-o masina noua, masina care si-ar dori sa se plaseze in clasa de lux, printre modele ca Audi A7, Mercedes S-klasse ajungand chiar la Porsche Panamera”, a spus Alex Maris, student în cadrul secției de Design Industrial la Universitatea Transilvania din Brașov.

 

Comentarii Facebook