Zucchero urcă sâmbătă seara pe scena de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca: Aveți un oraș plin de tineri

 

Artistul italian Zucchero a ajuns la Cluj-Napoca, vineri seară, pentru concertul care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

 

Zucchero a spus că este încântat să ajungă în locuri noi, după ce a cântat în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei.

 

Sunt un nomad al muzicii. Îmi place să merg în locuri în care nu am mai fost. De exemplu aici, la Cluj, sunt pentru prima dată. Când am primit invitația de a face acest concert am fost foarte bucuros să accept. De mulți ani fac turnee și am călătorit în toată lumea și am cântat în locuri imprevizibile - Armenia, Tahiti, Noua Caledonie, Mauritius, Insulele Reunion, Turcia, Maroc, Libia, Tunisia, Algeria, multe țări în care marile turnee nu ajung. Despre Cluj știu că este un oraș frumos, plin de tineri și cunoscut pentru viața tinerească”, a spus Zucchero, la o conferință de presă organizată după aterizarea avionului.

 

Artistul va urca pe scena de la Cluj-Napoca alături de o formație de muzicieni din SUA, dar unii de origine italiană.

 

E un show care a pornit la finele lunii august 2016, pe arena din Verona, unde am avut 11 concerte sold out, și apoi am mers în toată Europa, inclusiv două concerte la Royal Albert Hall din Londra și două la Paris. Concertul e cu cea mai bună formație pe care am avut-o, muzicieni din America, câțiva de origine italiană. 

 

Vor fi multe melodii de pe ultimul album Black Cat, dar și melodiile pe care publicul le adoră, cele vechi”, a mai spus artistul.

 

Producătorii cu care a lucrat pentru actualul album sunt de primă mână, oameni care au colaborat cu Rolling Stones, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Led Zeppelin sau Elton John.

 

Zucchero va concerta la Cluj-Napoca, iar luni 14 noiembrie, va fi la București.

 

Cum se face accesul la concertul lui Zucchero de sâmbătă, de la Sala Polivalentă

Comentarii Facebook