Zodiile care vor avea parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă. Astrele sunt de partea lor


Poate că este cea mai minunată perioadă a anului, dar planetele nu au de gând să-și ia o pauză de la a vă influența viața. Urmează momente cu adevărat magice pentru unii nativi ai horoscopului.

Taur

Înainte de sărbători, acești nativi vor avea parte de vești bune pe toate planurile. Se vor bucura de noroc și inspirație în carieră și au șansa să facă progrese mari dacă muncesc în continuare la fel de mult. Primesc propuneri interesante în plan profesional și pot obține colaborări care să le aducă sume mari de bani. Lucrurile vor merge bine și în plan amoros pentru Tauri. Vor întâlni o persoană cu care sunt pe aceeași lungime de undă sau sau vor începe o relație cu cineva pe care deja îl cunosc de ceva timp.

Capricorn

Soarele intră în Capricorn cu doar câteva zile înainte de Crăciun, ceea ce înseamnă că puterea ta domnește în perioada sărbătorilor. Nu numai că te vei simți mai încrezător și mai puternic odată ce solstițiul de iarnă va avea loc pe 21 decembrie, dar ești pregătit să te dezvolți și în condiții dificile. Dacă cineva poate face față frigului, tu ești acela! În acest an, este posibil să vrei să o iei mai ușor cu tine și să reduci stresul din farfurie. La urma urmei, Mercur va staționa retrograd în Capricorn pe 29 decembrie, ceea ce ar putea să te facă să te simți mai puțin sigur de cine ești și de cine vrei să devii pe parcursul anului 2024. Din fericire, nu trebuie să ai toate răspunsurile chiar acum, pentru că acesta este un moment mult mai bun pentru a pune întrebări.

Săgetător

Te-ai născut în perioada sărbătorilor, Săgetătorule. Asta înseamnă că ai tendința de a prinde viață atunci când luminițele atârnă pe acoperișuri și filmele de Crăciun rulează pe repeat. Soarele se află în Săgetător pentru cea mai mare parte a sezonului de sărbători, acesta fiind unul dintre motivele pentru care această perioadă a anului este marcată de aventură. La urma urmei, ești guvernat de Jupiter - planeta extravaganței și a indulgenței - ceea ce înseamnă că modul tău de a fi mai mare decât viața este o sursă de inspirație pentru noi toți. Asigură-te doar că nu te simți prea frustrat dacă lucrurile nu merg bine, deoarece Marte retrograd încă se mișcă prin sectorul tău de parteneriat, intensificând nivelul de pasiune într-un mod care poate fi atât bun, cât și rău. Săgetătorii vor da lovitura chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Au colaborări de succes, dar și proiecte individuale care le aduc aprecieri și câștiguri financiare. 

Pești

Sezonul Peștilor este departe, dar sărbătorile din acest an sunt foarte speciale pentru tine, Pești. La urma urmei, Jupiter retrograd se încheie pe 23 noiembrie, staționând direct la 28 de grade Pești. Acest lucru ar putea să vă lase cu o revelație frumoasă și care să vă inducă încredere. În loc să te menții mic pentru a-i face pe alții să se simtă mai puțin nesiguri, îți dai seama că ai posibilitatea de a atrage oameni care sunt gata să te iubească și să te aprecieze fără invidie. În preajma zilei de 20 decembrie - când Jupiter reintră în Berbec - va fi o perioadă în care îți vei restabili independența și vei găsi curajul de a fi tu însuți, indiferent de modul în care vor reacționa cei care te urăsc și cei care te dușmănesc!

Comentarii Facebook