Georgiana Lobonț rupe tăcerea și lămurește conflictele cu divele Vlăduța Lupău și Olguța Berbec: „Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu”


Interpreta de muzică de petrecere Georgiana Lobonț lămurește conflictele cu Vlăduța Lupău și Olguța Berbec. Îndrăgita artistă clujeană a simțit nevoia să clarifice scandalul cu cele două artiste, după controversele în care s-a trezit, fără voia ei, în ultima perioadă.

Georgiana Lobonț mărturisește că relațiile dintre ea și Vlăduța Lupău sunt civilizate și mai mult, aceasta și-a manifestat respectul față de cea care este nașa copiilor ei. Lobonț spune că nu poate fi vorba de resentimente sau invidie între ele, deși Vlăduța ar fi acuzat-o că i-a copiat stilul.

„A fost mai reținută, dar noi ne salutăm, vorbim. Doamne ferește să ne înjurăm. Ne respectăm. Eu oricum o respect în primul rând pentru că e nașa copiilor mei, în al doilea rând pentru succesul pe care îl are și pentru ceea ce face, că face totul cu profesionalism. O respect. Fiecare are un loc sub soare. Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, că mi-a dat multe în viața asta. Nu am de ce să fiu nici invidioasă, nici răutăcioasă”, spune Georgiana Lobonț pentru Fanatik.ro.

În ceea ce o privește pe Olguța Berbec, Georgiana Lobonț spune că dintotdeauna a respectat-o și menționează că fiecare artist are drumul său în viață. Lobonț subliniază că cele două se salută la eveniment și au o relație platonică. Artista mai adaugă că ar fi dispusă la o colaborare cu Olguța Berbec.

„Măi, nu știu. Eu o apreciez și întotdeauna când ne-am întâlnit, ne-am vorbit frumos și ne-am respectat. Consider că fiecare artist are drumul lui, fiecare din noi avem un destin pe care l-a dat Dumnezeu, cu el ne-am născut. Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia, fiecare are ce-i al lui și e pus deoparte. Mai multe nu pot să zic că nu are sens, pentru că eu, ți-am zis, mă întâlnesc în continuare cu ea la evenimente și niciodată nu am avut vreo discuție cu ea… Da, de ce nu? Sunt oricum deschisă la colaborări și nu sunt supărată pe nimeni. Dacă ea așa a simțit să vorbească, e strict părerea ei. Nu am de ce să fiu supărată. Aia e părerea ei, știi?”, a mai precizat Georgiana pentru Fanatik.ro.

Comentarii Facebook