Zodiile care reușesc tot ce își propun în viață. Jocul astrelor a început, „cărțile” au fost aruncate


Aceste zodii nu pierd timpul cu discuţii inutile, nu spun poveşti prea lungi şi nu se dau în spectacol. În schimb, sunt hotărâte să-şi atingă obiectivele rapid. Prevestirile astrale sunt de partea lor în următorul trimestru, acești nativi au reușit să-și deschide sufletul pentru provocări noi. Bani, iubire, carieră, toate se aliniază încet, când ai încredere în ce faci și ce îți pregătesc forțele divine.

Trebuie să ai un anumit tip de personalitate pentru a fi astfel. Oamenii productivi deţin controlul absolut asupra sentimentelor şi au tendinţa de a şi le exprima într-un mod adecvat şi la momentul potrivit. 

Capricorn

Capricornul are multe calităţi care merg mână-n mână cu eficienţa: e muncitor, disciplinat şi conştiincios. E eficient pentru că îşi foloseşte bine timpul. Timpul e cel mai mare dar pe care îl avem, în mâinele Capricornilor aceste dar se transformă ușor în resurse financiare. Dacă are ceva de făcut, nu amână, ci o face cât mai repede. El e conştient de timpul necesar pentru a face ceva şi îşi calculează perfect astfel încât să se încadreze în program. Dacă e întrerupt de un apel care pare că va dura mai mult, el îl va încheia pentru a reuşi să finalizeze ce şi-a propus.

Odată cu sfârșitul lui Mercur retrograd, vei începe să te simți din nou tu. Este momentul în care vei găsi modalități pentru a-ți înțelege mai bine gândurile, opiniile, dar și cum să le împărtășești cu alții fără a crea tensiuni. Perioada în care Mercur a fost retrograd ți-a permis să regândești în privința unor planuri, dar acum este perioada perfectă pentru a le vedea realizate. Când vorbești, oamenii ascultă. Monetizează timpul pe care l-ai investit, căci nu va exista un moment mai bun pentru acest lucru decât sfârșitul acestei veri.

Balanţă

Balanţa este eficientă pentru că este capabilă să-şi gestioneze dispoziţia şi sentimentele. Acest tip de control emoţional ajută la prevenirea oricăror întârzieri, amânări sau anulări. De asemenea, ea găseşte un echilibru între carieră şi viaţa privată, astfel încât energia ei să nu fie epuizată inutil. Ea cunoaşte importanţa vacanţelor, îngrijirii de sine şi a somnului. Ştie că dacă se simte bine, va fi în stare să-şi ducă toate sarcinile la bun sfârşit.

Nativii acestei zodii știu foarte bine să profite de fiecare ocazie pe care le-o oferă viața și au mare încredere în forțele proprii. Următoarea perioadă norocul vă va aduce și mai aproape de propriile vise. Nu lăsați cârcotașii să vă tragă în jos, astrele vă vor ghida calea spre succes. Sezonul Balanței a pus mult accent pe relațiile tale cu ceilalți, dar luna plină din prima ta casă a sinelui, de pe 16 iulie, te va îndemna să te gândești la modul în care ți-ai satisfăcut propriile nevoi.

Rac

Racul îşi planifică ziua, astfel încât să ştie ce are de făcut şi cât timp alocă fiecărui lucru. Dacă e părinte, acesta are în vedere tot ce trebuie să facă copilul lui, cum ar fi meditaţiile sau ora de dans. Uneori, acesta trece programul pe un panou, astfel încât să fie vizibil pentru toată lumea din familie şi să-l conştientizeze.

Pe măsură ce soarele trece în prima ta casă a sinelui pe 21 iulie, timpul petrecut în singurătate se va încheia oficial. În ultima lună, ai fost înclinat/ă să te retragi și să reflectezi, dar cum solstițiul de vară are loc în zodia ta, vei beneficia de o creștere a energiei și a vitalității. Acesta este un moment în care toți ochii vor fi, cu siguranță, ațintiți asupra ta, dar nu lăsa asta să te intimideze. Ai multe de împărtășit cu ceilalți acum, așa că asigură-te că accepți și te bucuri de atenția primită. Este momentul ideal pentru a vă gândi la modul în care să acorzi prioritate securității și confortului tău emoțional. Ai încredere, succesul financiar va veni la fel de ușor. 

Comentarii Facebook