Zodii care vor avea noroc sau doar probleme în 2022. Află ce-ți rezervă astrele în noul an


2022 este, potrivit astrologilor chinezi, anul Tigrului. În acest nou an, mari schimbări se întrevăd pentru semnele zodiacului. Dacă pentru unii nativi, dragostea și norocul vor exista din plin în 2022, alții vor experimenta mai degrabă bătăi de cap, în viața lor profesională sau personală. Află ce au rezervat planetele pentru fiecare zodie în 2022.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022?

Anul 2022 nu va fi de bun augur pentru toate semnele zodiacale. Planetele au pentru fiecare zodie o soartă diferită. Unii nativi vor avea noroc, alții, nu. Acestea fiind spuse, astrologia rămâne o pseudoștiință și o credință. Și de aceea trebuie să rămânem precauți în fața previziunilor ei.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Taur

Anul 2021 nu a fost un an bun pentru acest semn de Pământ, dar lucrurile se vor schimba în 2022. Dragostea și banii nu lipsesc în acest an. Taurul își va întâlni jumătatea, iar din punct de vedere financiar, va avea un mare impuls care va pune capăt grijilor sale financiare.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Balanță

2022 este anul schimbărilor și al energiilor pozitive, pentru nativii acestei zodii. La locul de muncă, proiectele lor se vor concretiza în curând și vor fi recompensați. Astrologii întrevăd o oportunitate de a întări relația de cuplul și de a reaprinde pasiunea dintre voi.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Scorpion

Independenți, Scorpionilor nu le place să se bazeze pe nimeni. Trebuie spus că egoul îi împiedică să apară cu momente de slăbiciune. Dar în acest an, Scorpionii vor trece prin încercări grozave. Totuși, refuzând ajutorul celorlalți, riscă să sufere de multe tensiuni profesionale.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Vărsător

Acest celibatar nu va rezista iubirii anul acesta. Oricât de surprinzător ar suna, nativul Vărsător va fi chiar gata să facă pasul cel mare. Vărsătorii vor avea noroc și la locul de muncă, deoarece cariera lor va avea zile bune, iar situația lor financiară va prospera.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Berbec

Impulsivitatea acestui semn de Foc îl va determina să ia decizii pe care le va regreta mai târziu, mai ales profesional. Deși acest nativ își mărește contul de economii în 2022, riscă să piardă o sumă importantă de bani în acest an. Din cauza caracterului său vulcanic, Berbecul ar putea, de asemenea, să aibă probleme în căsnicia lui. În lipsa unei bune comunicări, armonia cuplului va fi înlocuită cu o atmosferă tensionată.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Pești

Timid și nu foarte încrezător, acest semn de apă va decide în sfârșit să iasă din zona de confort. La locul de muncă, se va lansa în noi proiecte care l-au speriat cândva. Dar va putea conta pe creativitatea lui, pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce își asumă. În dragoste, își poate folosi sensibilitatea și romantismul, va avea de câștigat după urma lor.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Leu

Simțul său de lider îi va permite să-și termine proiectele. Datorită muncii sale, va experimenta o mare ascensiune profesională. Acest semn de Foc va avea noroc chiar și în dragoste. Va întâlni o persoană care se potrivește perfect așteptărilor sale și nu va ezita să-și oficializeze relația cu ea.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Rac

Anul acesta nu va fi bun cu Racul. Așteptările prea mari vor pune o presiune asupra vieții sale sentimentale. Problemele sentimentale i-ar putea afecta performanța la locul de muncă.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Gemeni

Noi întâlniri sunt anunțate anul acesta. Gata cu singurătatea! La serviciu, lucrurile nu vor fi întotdeauna ușoare. Acest semn de Aer va fi nevoit să ia decizii grele, dar va birui.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Săgetător

2022 va fi special pentru Săgetător, pentru că va lua decizii timide, dar care îi vor aduce cel mai mare bine. La serviciu, va simți nevoia de a se relaxa și de a lua o pauză. În relație, Săgetătorul va fi mai implicat.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Capricorn

Nativii Capricorn vor încerca cumva să-și revină după ultima mare dezamăgire în dragoste. Pentru a uita de singurătate, vor cunoaște oameni noi, dar fără prea mari așteptări. La locul de muncă, își vor canaliza energia pentru proiectele neterminate.

Cine va avea noroc și cine va avea probleme în 2022? Fecioară

Zodia Fecioară va avea zile bune în 2022. Cariera sa va cunoaște o ascensiune fulgerătoare, iar situația financiară se va îmbunătăți rapid. Deși se va dedica proiectelor profesionale, acest semn de Pământ nu va rata dragostea.

Comentarii Facebook