Zodiacul sincerității sau ”roast” cu zodiile: De ce îți merge viața prost în funcție de zodie. Cel mai dur și sincer zodiac


De ce îți merge viața prost în funcție de zodie. Astrele doresc să fie cât mai sincere posibil astăzi, pentru ca starea nativilor să se potrivească cu vremea mohorâtă de afară. Răspunsul la întrebarea „de ce viața mea merge atât de prost” a fost sub nasul zodiilor dintotdeauna și deși probabil unii nativi sunt conștienți de acest lucru, majoritatea neagă purul adevăr, lucru care le înrăutățește și mai mult viața.

Cu părere de rău, astrele anunță nativii zodiacului că principalul motiv pentru care viața acestora merge prost sunt chiar ei. Fiecare zodie are o problemă de atitudine care nu o ajută absolut deloc de-a lungul vieții, însă care nativi sunt dispuși să renunțe la narcisism, invidie sau răutate?

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie. Berbec

Contrar credinței populare a Berbecilor, lumea nu se învârte în jurul tău. Cel mai rău este faptul că toată lumea îți amintește în mod constant că nu este treaba lor să îți îndeplinească fiecare dintre nevoile tale. Ați putea încerca să fiți mai atenți la cei din jur sau ați putea să vă dezlănțuiți furia încăpățânată și să ștergeți numărul lor pentru câteva zile, pentru că știți că asta veți face oricum.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie. Taur

Aveți o mare apreciere pentru lucrurile materiale, în special pentru lucrurile de înaltă calitate. Cu toate acestea, mai aveți un drum lung de parcurs înainte de a vă putea trăi visele generoase. Dulapul dvs. vă duce la lacrimi, deoarece este plin de haine de la SH, fără Louis Vuitton sau Givenchy la vedere. Îți bați joc de cartierul în care locuiești, deoarece nu a fost încă gentrificat. Cu toate acestea, puteți să-ți falsifici viața perfectă pe Instagram în continuare, chiar dacă tu de fapt stai trist în casă.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Gemeni

Cea mai mare parte a energiei tale se îndreaptă spre a acționa ca și cum ai ști totul; restul se îndreaptă spre manipularea tuturor pentru a crede că într-adevăr știi totul. Practic te porți subțire! Acesta este semnul tău de a te relaxa și de a-ți rezerva ceva timp pentru a învăța ceva înainte de a-ți irosi toată energia curgând pe gură. Oricât de mult doare, aceasta include și ascultarea activă a opiniilor altor persoane.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Rac

Cea mai mare putere a ta provine din emoțiile tale. Când simțiți o anumită emoție, o simțiți și o exprimați în cea mai mare măsură. În timp ce îi atrageți pe oameni cu energia voastră pasională, îi îndepărtați în momentul în care spun un lucru greșit, care poate fi literalmente orice, în funcție de zi. Iei fiecare glumă prea în serios și fugi cu ea, ceea ce contribuie în cele din urmă la nefericirea ta față de viață. Citind acest lucru te-a făcut să plângi, nu-i așa?

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Leu

Nimeni nu te înțelege. Fie este incapacitatea lor de a-ți admira atitudinea enervantă de pretențioasă sau de a accepta adevărul dur că ești, de fapt, mai bun decât oricine altcineva, poți deveni singuratic fiind singurul care îți recunoaște măreția totală. Atâta timp cât vei continua să treci peste alții pentru a-ți atinge obiectivele, vei continua să faci pași mari în viață, chiar dacă tu ești singurul care te înveselește.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Fecioară

Munca ta cu normă întreagă este de a fi perfecționist, ceea ce înseamnă că trebuie să stabilești standarde imposibil de înalte nu numai pentru tine, ci și pentru cei din jur. Acestea fiind spuse, aveți o perioadă foarte dificilă de a menține relații stabile cu oamenii, deoarece o persoană obișnuită pur și simplu nu poate urca la nivelul dvs. și aveți foarte puțină răbdare pentru cei care încearcă cu disperare. Poate că nu veți putea atinge aceste standarde înalte, însă nu există nicio crimă în filtrarea celor care vă strică energia spirituală și nu sunt demni de prezența voastră eterică.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Balanță

A fi un pacificator într-o lume plină de negativitate poate fi emoțional. Deși nu îți pasă de conflictele în sine sau de persoanele afectate de ele, a fi expus la orice fel de instabilitate în viață te înnebunește. Nu faceți absolut nimic pentru a media conflictul sau pentru a oferi o soluție, dar cel puțin faceți cunoscut faptul că vedeți oameni buni de ambele părți.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Scorpion

De fiecare dată când dai de orice situație, chiar dacă nu te implică în niciun fel, trebuie pur și simplu să te străduiești să faci totul să fie despre tine. Doamne ferește ca oamenii să petreacă o fracțiune de secundă nefiind îngrijorați de tine. Dacă cel mai bun prieten al tău a fost lovit de un autobuz, consideri că ar fi de datoria ta să postezi paragrafe pe rețelele de socializare care să detalieze tulburările emoționale legate de accidentul celui mai bun prieten al tău. Te zdrobește să vezi cum oamenii trimit mai multe rugăciuni spre recuperarea prietenului tău decât vindecarea ta emoțională.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Săgetător

Indiferent cât de tare și de neplăcut ai deveni, uneori până la jenă, îți este greu să te faci cunoscut. Chiar și în cazurile rare în care atrageți atenția cuiva, cu siguranță nu lăsați o impresie de durată. Nu îți place că lumea uită chiar și faptul că zodia ta există. Aici puteți folosi lipsa de tact în avantajul dvs. Fură spectacolul scoțând pe gură orice și tot ceea ce te poți gândi, indiferent cât de nepotrivit sau ofensator este. Cui îi pasă? Oricine vă plictisește oricum, așa că nu vă pierdeți timpul încercând să-i impresionați.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Capricorn

Ești realist. Oamenii vă pot interpreta scepticismul cu privire la fiecare aspect mic al vieții ca fiind pesimism, dar cineva trebuie să împartă verificările nesolicitate ale realității, nu? Pur și simplu nu aveți timp să luați în considerare ideile stupide și nebunești pe care prietenii dvs. le împărtășesc entuziasmați cu încredere. În partea bună, cel puțin toată lumea îți spune: „Trebuie să fii distractiv la petreceri!”

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Vărsător

Nu ați reușit să deveniți Regina Albinelor din viața tuturor. La fel ca Regina Albinelor, vă îndreptați spre vârf etalându-vă personalitate regească și uitându-vă în jos la cei care îndrăznesc să respire același aer ca și voi. Singura diferență este că nimeni nu se uită la tine cu uimire și invidie. În schimb, ei vă văd ca pe un coșmar narcisist căruia îi place să fie vicios doar din propria plăcere. Nu vă faceți griji, totuși, toată lumea este cu adevărat îndrăgostită de dvs. atâta timp cât continuați să credeți asta.

De ce îți merge viața prost în funcție de zodie Pești

Deși sunteți cel mai puțin toxic semn zodiacal, compasiunea voastră v-a transformat într-un șervețel uman. Tu îi inviți, dar îi lași pe toți să te calce în picioare. Aveți tendința să vă bateți și să vă învinovățiți înainte de a lua în considerare chiar responsabilizarea persoanelor care v-au greșit. Vă rog, data viitoare când simțiți nevoia să loviți dați un șut în fund, acesta este buletinul de permisiune pentru a face acest lucru.

Comentarii Facebook