Zodiacul minciunilor. Minciunile pe care le spun femeile în funcție de zodie


Zodiacul minciunilor. Se spune că femeile sunt mai sincere în relații și în viața de zi cu zi. Astrele contrazic această afirmație în cazul anumitor native. Ce minciuni spun femeile în funcție de zodie?

Zodiacul minciunilor. Care sunt cele mai mincinoase zodii?

Astrele pot identifica cu ușurință cele mai mincinoase, dar și pe cele mai sincere femei din horoscop. În funcție de luna în care s-au născut, femeile pot fi așii minciunilor sau cele mai sincere și inocente făpturi care există. Care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac?

Zodiacul minciunilor. Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt în general foarte sincere și directe. Nu le place să apeleze la minciună, chiar dacă adevărul pe care trebuie să îl spună este unul dureros. Singurul lucru pentru care ar putea însă să mintă este acela pentru a părea mai interesante în fața unei persoane. Oricum, sunt foarte dezorganizate și pot fi prinse ușor cu minciuna.

Zodiacul minciunilor. Taur

Femeile Taur cred că minciuna duce mereu la probleme și mai mari. Preferă să spună adevărul și să fie deschide cu toți prietenii și oamenii din jur. Ar putea să mintă pentru a nu răni o persoană foarte dragă. De asemenea, femeile Taur sunt foarte ambițioase, de aceea ar putea să apeleze la minciună dacă au un interes.

Zodiacul minciunilor. Gemeni

Femeile Gemeni sunt foarte manipulatoare. Se pricep foarte bine la cuvinte și pot minți cu mare ușurință. Dacă ești complimentată de o nativă a acestei zodii, ar fi bine să nu crezi tot ce îți spune. Uneori sunt prinse cu minciuna pentru că exagerează.

Zodiacul minciunilor. Rac

Nativele din zodia Rac sunt familiste. Ar face orice pentru copii și partenerul de viață, astfel că pentru a nu-i răni, ar putea să mintă și să le ascundă unele adevăruri dureroase. Mai mult, femeile Rac sunt foarte sensibile și de cele mai multe ori se mint pe ele doar pentru a-și oferi o stare de psihic mai bună.

Zodiacul minciunilor. Leu

Leii sunt persoane foarte orgolioase. Nu suportă minciuna și nici nu ar putea minți. Femeile din zodia Leu sunt poate cele mai sincere din horoscop. Le place însă să epateze și să atragă atenția asupra lor și ar putea apela la mici minciuni doar ca să pară mai interesante în fața interlocutorilor.

Zodiacul minciunilor. Fecioară

Fecioarele câștigă detașat la minciuni. Sunt fermecătoare și foarte istețe, de aceea știu cum să jongleze minciunilor. Le spun atât de bine, că uneori cred și ele ce spun. Vor face tot posibilul să ascundă situații jenante în care au fost puse sau să iasă basma curată din orice conflict.

Zodiacul minciunilor. Balanță

Femeile Balanță preferă să fie sincere, însă nu pot suporta să îi rănească pe cei din jur. Vor apela la minciună doar pentru a salva aparențele. În viața sentimentală, Balanțele sunt jucăușe, de aceea nu vor fi mereu sincere cu partenerii de cuplu.

Zodiacul minciunilor. Scorpion

Nativele Scorpion nu mint intenționat. Ele vor ocoli uneori adevărul doar pentru a scăpa de unele situații jenante sau pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Nu spun însă niciodată o minciună fără să se gândească foarte bine la consecințe. De aceea, au un întreg scenariu înainte de a apela la minciună.

Zodiacul minciunilor. Săgetător

Săgetătorii rareori se pun în situații complicate, iar nativele acestei zodii știu că minciuna poate duce la probleme. Femeile Săgetător preferă să fie sincere și să spună verde în față tot ceea ce gândesc. Dacă vor fi însă nevoite să mintă vreodată, cu siguranță nimeni nu va afla adevărul.

Zodiacul minciunilor. Capricorn

Femeile Capricorn nu apelează la minciună pentru a se feri de probleme. În schimb, ar face orice ca să își păstreze jobul mult visat sau să aibă o viață cât mai ușoară la serviciu. Așadar, nu vor da înapoi de la mici minciunele ca să își atingă scopul sau ca să primească măriri de salariu.

Zodiacul minciunilor. Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sinceri. Femeile născute în această zodie sunt firi sensibile, iar minciunile pe care le-ar putea spune sunt nevinovate. Mereu vor ocoli adevărul doar ca să nu îi rănească pe cei dragi.

Zodiacul minciunilor. Pești

Femeile din zodia Pești sunt extrem de sensibile. Trăiesc în lumea lor și uneori se lasă purtate de emoții. Pot spune minciuni fără să își dea seama sau doar ca să protejeze persoanele iubite. Mai pot minți ca să se salveze din situații care le-ar pune în pericol relațiile sau căsnicia.


Comentarii Facebook