Zodia care va avea parte de schimbări neașteptate în această lună. Decizii radicale pentru un viitor mai bun


Venus și Mercur se întâlnesc în această lună într-un aspect de susținere care nu s-a mai petrecut de ceva vreme, așa că ar trebui să profităm din plin de el. Este vorba de două planete care simbolizează iubirea și, respectiv, comunicarea și care se susțin reciproc. Ei bine acest context ne susține să ne exprimăm sentimentele, să recunoaștem ce simțim și mai ales să cucerim.

Câteva zodii vor avea parte de schimbări majore în această perioadă. Deciziile radicale nu ar trebui însă să le sperie, tot ce se face e spre bine, pentru un viitor mai îmbelșugat. Astrele spun să te bucuri de energia pe care o primești din partea universului și așa vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Berbec

Berbecii vor începe o perioadă plină de rutină și care nu îi va solicita foarte tare. Nativii vor avea diferite lucruri de făcut, fapt ce îi va obosi, extenua de-a dreptul, dar își vor reveni în scurt timp. Este foarte bine să te relaxezi din când în când și să faci un pas înapoi pentru a putea înțelege imaginea de ansamblu în care te afli. Astrele te sfătuiesc să fii mereu sinceră față de tine și de cei din jurul tău. Mercur se află în sectorul carierei tale și, cum îți este guvernator, te susține să te afirmi printr-un discurs. Te vei exprima în așa fel încât vei câștiga simpatia celor care te ascultă. 

Taur

Taurii vor cunoaște o persoană nouă care le va schimba viața într-un mod complet. Aceștia vor avea foarte mult de câștigat de pe urma interacțiunii lor, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. Nu e nevoie să-ți forțezi cuvintele pentru a exprima ceea ce simți. Persoanele cu adevărat importante pentru tine vor înțelege de la bun început ce încerci să transmiți. Acum ar trebui să te concentrezi mai mult asupra reușitelor tale. Totodată, poți să treci peste niște temeri avute și să găsești cea mai bună strategie prin care să-ți atingi niște obiective profesionale.

Gemeni

Gemenii vor avea de câștigat de pe urma influenței pe care o are o persoană apropiată. Acestora li se vor deschide extrem de repede mai multe uși, lucru ce le va facilita foarte mult viața. Atunci când oamenii care trebuie să plece din viața ta o vor face, alții vor intra în viața ta. 

Soarele în Uranus formează o conjuncție armonioasă și te pune în situația de a relua legătura cu un fost partener. Încearcă să nu te abați de la calea cea dreaptă, tu știi ce e mai bine pentru tine, uneori este mai bine să lași oamenii care te țin în loc. De asemenea, nu plecaţi urechea discuţiilor ce nu vă privesc, altfel aţi putea crea situaţii jenante.

Comentarii Facebook