3 Aprilie - Ziua Internationala a batailor cu perne - VIDEO

Din Ghana in Guatemala, din Serbia in Brazilia sau China, in intreaga lume mii de oameni s-au distrat cu ocazia zilei de 3 aprilie, ziua mondiala a batailor cu perne.

 

Ca in fiecare din ultimii trei ani, oameni de toate varstele s-au reunit in marile orase, intr-o deja traditionala bataie cu perne. Evenimentul este non-comercial iar organizatorii spun ca are rolul de a atrage oameni care nu se cunosc intre ei in activitati publice comune.

 

Ei urmaresc ca aceste deosebite manifestari publice sa devina o parte a culturii populare si sa inlocuiasca partial experientele pasive, non-sociale, ca privitul la televizor, precum si sa ofere o alternativa la evenimentele sponsorizate, promotionale, pline mai mult de reclama decat de continut.

 

Rezultatul, spera organizatorii, va fi o comunitate globala de participanti, si nu de consumatori, intr-o societate care sa organizeze constant asemenea evenimente in fiecare mare oras din lume.

 

Acelasi comitet de organizare a realizat si alte evenimente sociale inedite, cum ar fi o petrecere in subteranul orasului Toronto sau clubbing in metroul londonez.

 

Mai multe detalii si imagini puteti gasi pe www.pillowfightday.com

Comentarii Facebook