Miercuri 24 Aprilie

ZILELE CLUJULUI: Parada stumfilor, organizata pe malul Somesului, a atras privirea tuturor FOTO si VIDEO


O parada a stumfilor a fost organizata sambata dimineata, de la ora 12.30, pe malul Somesului, in cinstea oaspetilor veniti din Belgia. manifestarea face parte din evenimentul Zilele Clujului.

"Este o parada a stumfilor oferita delegatiei belgiene invitata de onoare la Zilele Clujului, editia a doua. Suntem pe promenada Somesului, promenada oraselor infratite, unde vom inaugura un monument primit cadou de la orasul infratit din Belgia, Namur.

Stumfii sunt copii clujeni, care s-au costumat fie cu costume de carnaval, fie cu costume confectionate chiar de ei si care doresc sa demonstreze ca avem cea mai albastra parada din Romania, aici la Cluj-Napoca, de Zilele Clujului.

La capatul paradei, copiii vor putea desena pe asfalt in Parcul Rozelor, iar cei mici vor primi diplome speciale de stumfi", a precizat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Parada a facut un popas pentru a inaugura monumentul facut cadou de delegatia din orasul belgian Namur, ir apoi si-a continuat drumul pana in Parcul Rozelor.

Comentarii Facebook