Vineri 27 Ianuarie

Zilele Clujului 2018. Când are loc evenimentul Zilele Clujului

 

Primăria Cluj-Napoca anunță că evenimentul Zilele Clujului 2018 va avea loc în luna mai. 

 

A VIII-a ediție a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 17-20 mai 2018. Clujenii sunt chemați să prezinte idei și proiecte pentru noua ediție a festivalului. Acestea trebuie să se încadreze în tema ediției, Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire și să fie transmise până la data de 2 aprilie 2018. 

 

Ediția 2018 a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 17-20 mai și are ca temă Centenarul – 100 de ani de la Marea Unire. Această cupolă, ”Cluj 100”, permite o gamă largă de idei și activități prin care pot fi reflectate, în programul Zilelor Clujului, multiplele dimensiuni ale comunității noastre. Principalele direcții de dezvoltare care conturează identitatea municipiului contemporan și implicit, evoluția orașului nostru în ultimul secol, se regăsesc și în campania de promovare a programului „Cluj 100”: educație, cultură, inovație, sport, business.

 

Apelul de proiecte și idei pentru Zilele Clujului este astfel, cu precădere, adresat celor care activează în aceste domenii, dar nu numai.

 

Așadar, Primăria Cluj-Napoca așteaptă ideile, propunerile de evenimente și activități la adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 2 aprilie 2018.

Comentarii Facebook