Joi 26 Noiembrie

YouTube va realiza noi show-uri pentru cele mai populare vedete online


Site-ul de video-sharing YouTube, deţinut de Google, a anunţat că va investi pentru a ajuta cele mai populare staruri ale sale să experimenteze noi show-uri şi formate, scrie The Guardian.

Acest anunţ vine în continuarea strategiei YouTube de a investi în lansarea unor canale originale şi în show-urile unor producători de conţinut pentru acest site de partajare de fişiere video deţinut de Google, potrivit Mediafax.

"Simţim că este vremea potrivită pentru a face o altă investiţie importantă în creatorii noştri", a anunţat şeful conţinutului original al YouTube, Alex Carloss.

Acesta a precizat că YouTube a decis să finanţeze conţinut nou pentru unii dinte cei mai populari utilizatori ai site-ului, astfel încât să-i ajute pe aceştia să îşi împlinească ambiţiile creative, dar şi pentru a livra un nou material milioanelor lor de fani.

Carloss nu a precizat care sunt vedetele de pe YouTube care vor beneficia de această investiţie şi nici câţi bani vor fi alocaţi pentru această iniţiativă.

"Orice creator de conţinut poate spune că a produce un conţinut nou competitiv nu este uşor şi ne aşteptăm să învăţăm mult în timpul acestui proces. Vom experimenta cu noi formate şi idei. Ne vom murdări mâinile. Vom face şi câteva greşeli. Dar, împreună, sperăm să creăm un nou conţinut fantastic pentru YouTube", a mai spus Alex Carloss.

.

Comentarii Facebook