World Class sărbătorește 5 ani la Iulius Mall Cluj. Ce cadouri oferă

 

Iulius Mall îi invită pe clujeni să se bucure de ofertele pentru sănătatea lor lansate de World Class Health Academy cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate. 

 

Cei mai buni traineri au reuşit în acest timp să-i înveţe pe clienţii Iulius Mall ce înseamnă un stil de viaţă echilibrat.

 

Pentru a-şi răsplăti membrii fideli, World Class Health Academy oferă, pe 24 şi 25 ianuarie 2013, reduceri de 50% pentru fiecare din primele 50 de abonamente încheiate pentru un an şi 5 sesiuni de training personal bonus la fiecare Clip Card de 20 de şedinţe cumpărat.

 

Aniversarea a 5 ani de World Class Health Academy se prelungeşte şi în mediul online. Fanii paginii de Facebook a Iulius Mall Cluj pot câştiga unul din cele 5 vouchere cu acces full time, pentru 7 zile, beneficiind de toate facilităţile clubului de întreţinere fizică. Pentru a participa la concurs, iubitorii de mişcare trebuie să dea like şi share la imaginea postată de World Class Health Academy şi să facă o urare. Pe 25 ianuarie, la ora 16.00, vor fi extraşi cei 5 câştigători, iar urarea cu cele mai multe like-uri va primi un premiu surpriză.

 

Echipa World Class este formată din cei mai buni profesionişti din industria wellness-ului din România şi de peste hotare. Centrele World Class din România oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area&SPA, punând la dispoziţia membrilor săi programe la cele mai înalte standarde, într-un mediu sigur şi prietenos. World Class este partener exclusiv Les Mills, cel mai mare furnizor de concepte de fitness în lume.

Comentarii Facebook