Wireless pe pârtia Teleschi Feleacu! Ce alte dotări îi așteaptă pe schiori

 

Pârtia Teleschi Feleacu măsoară 756 de metri, iar diferența de nivel este de 98 de metri. Marele avantaj este apropierea de Cluj-Napoca, numai 12 kilometri din centrul orașului.

 

Fiind una din cele mai moderne partii din România, pârtia Feleacu este dotată cu instalaţie de zăpadă artificială (având 5 tunuri de ultimă generaţie marca Sufag) si cu un sistem performant de iluminare, pentru a oferi condiţii cât mai bune clienţlor chiar si pe timp de noapte. 

 

Dotarile pârtiei Teleschi Feleacu mai si includ o instalaţie de tip teleschi având o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h şi internet wireless pe pârtie. De asemenea Pârtia Feleacu beneficiază şi de un centru de închirieri pentru echipamente de schi.

 

Începand cu acest an în cadrul pârtiei Teleschi Feleacu se va regăsi singurul Snowpark din regiune. Acesta va include mai multe elemente pentru trick-uri dar şi 4 jump-uri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarnă si a senzatiilor tari.

 

Am pornit teleschiul pe pârtia din Feleacu! Clujenii sunt aşteptaţi în această după-masă la schi şi snowboard. Cei 756 de metri de pârtie sunt acoperiţi cu un strat gros de zapadă artificială.

 

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă avem de ”împrumutat” echipament complet de schi la doar 30 de lei/zi. Preţul unei urcări cu teleschiul rămane neschimbat faţă de anul trecut, menţinându-se la 4 lei urcarea, iar prima jumatate de oră de teleschi este în continuare gratuită. Restaurantul din Pensiunea Teleschi vă asteaptă cu cele mai proaspete preparate şi specialităţi, dar în special cu tradiţionalul vin fiert”, a precizat Radu Mureșan, managerul pârtiei.

Comentarii Facebook