Miercuri 24 Aprilie

Weekend plin de evenimente pentru clujeni la Iulius Mall. Vezi aici care este programul


Iulius Mall Cluj îi invită pe ardeleni să petreacă un weekend cu evenimente aparte. Târg de antichităţi, incursiuni istorice şi activităţi interactive pentru prichindei sunt propunerile îndrăgitei destinaţii de cumpărături pentru următoarele zile.

Vineri, 22 februarie 2013, Iulius Mall şi Televiziunea Română îi aşteaptă pe clujeni la evenimentul de lansare a filmului documentar istoric „Un secol pentru România”. Invitatul special este prof. dr. Adrian Cioroianu, autorul peliculei şi decanul Facultăţii de Istorie a Universităţii din Bucureşti. Cei fascinaţi de trecut vor urmări parcursul ţării din ultima sută de ani pentru a deveni parte a Europei.

În perioada 23 – 24 februarie, la parterul Iulius Mall vor fi expuse cele mai rafinate şi elegante articole înnobilate de patina timpului. Piese de colecţie a căror valoare a sporit odată cu vechimea vor putea fi admirate şi achiziţionate în cadrul Târgului de Antichităţi. Aproximativ 150 de colecţionari din ţară şi din străinătate îşi vor prezenta „comorile” în cadrul acestui eveniment. Pasionaţii de artă şi istorie vor descoperi piese de mobilier, tablouri, bijuterii, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, cărţi, argintărie, sticlărie, porţelanuri şi alte mărturii ale trecutului învăluite în mister.

Şi prichindeii vor fi răsfăţaţi cu evenimente inedite la Iulius Mall. Vineri şi sâmbătă, pe 22 şi 23 februarie, în intervalul orar 12.00 - 18.00, în zona KidsLand, Iulius Mall şi Jokee îi invită pe cei mici să transforme joaca în mici opere de artă prin intermediul atelierelor de gravură pe sticlă.

Sâmbătă, de la ora 11.30, năzdrăvanii vor participa la atelierele de lectură pentru copii - „Clasicii repovestiţi”. Librăria Cărtureşti din Iulius Mall a invitat-o pe Rodica Tulbure, de la Radio Cluj, să le povesteacă celor mici „Cocoşatul de la Notre-Dame”, după romanul lui Victor Hugo. Taxa de participare este de 30 de lei, preţ ce include şi un exemplar al cărţii care face subiectul povestirilor.

Comentarii Facebook