Weekend plin de evenimente la Iulius Mall Cluj: Eveniment WorldClass, târg de antichități și expoziție fotografică (P)


Sfârșitul de săptămână petrecut la Iulius Mall Cluj aduce evenimente pentru toate preferințele. Cei care vor să dea personalitate garderobei sau locuinței cu obiecte ancorate în trecut sunt invitați la târgul de antichități, pasionații de sport sunt așteptați la un eveniment marca WorldClass, iar cei care iubesc arta fotografică au prilejul de a admira o expoziție aparte.

De sâmbătă până duminică, în perioada 20 – 21 februarie 2016, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară Târgul de Antichităţi și Obiecte Decorative. Aproximativ 30 de colecţionari din întreaga ţară îi vor aștepta pe clienţi cu numeroase piese care poartă patina timpului. Pasionații de antichități și de poveștile lor vor putea achiziţiona ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele. Târgul este organizat în parteneriat cu Galeria Ernest.

Vineri, de la ora 18.00, în Atriumul Iulius Mall Cluj, cei care vor să își mențină o formă fizică de invidiat vor afla de la specialiștii WorldClass cum să mănânce sănătos și cum să se antreneze corect. Mișcare, distracție și premii sunt ingredientele unei seri perfecte, dedicată celor cu spirit energic. Pentru cei interesați, antrenorii WorldClass vor oferi demonstrații prin care vor afla cât de ușor și plăcut este să faci sport cu programul Let`s Go You, iar doritorii își vor putea face o evaluare corporală. În plus, vor fi prezentate antrenamente de Kettlebell, Bulgarian Bag și Functional Training. La eveniment va fi prezent nutriționistul Iulia Hădărean, cu sfaturi pentru o alimentație sănătoasă.

De sâmbătă, la etajul Iulius Mall Cluj, iubitorii de artă fotografică vor putea admira o expoziție itinerantă. Vor fi expuse peste 20 de lucrări, care au fost premiate în cadrul celui mai mare concurs de fotografie din lume, Sony World Photography Awards.

Comentarii Facebook