Vremea rea l-a "suflat" pe Pete Tong departe de Cluj, anunta reprezentantii Tarom


Reprezentantii Tarom au anuntat ca DJ -ul Pete Tong nu a mai aterizat sambata seara la Cluj-Napoca, asa cum trebuia, deoarece era furtuna si avionul care il aducea din Spania a fost rutat spre Bucuresti. Explicatiile vin la 4 zile de la incident.

"Zborul nu a aterizat pentru ca vremea nu a permis acest lucru. Nu s-a mai intamplat in ultima perioada, dar am inteles ca sambata seara la Cluj-Napoca era furtuna si nu s-a putut ateriza. Toti pasagerii care au aterizat la Bucuresti din cursa Tarom 414 Madrid - Cluj au ajuns in cele din urma la destinatie cu un alt avion", a declarat purtatorul de cuvant al Tarom, Ioan Mihalcea.

Stiri de Cluj a prezentat informatia anularii concertului duminica dimineata, dar reprezentantii Tarom, care au un birou pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, nu au vrut sa precizeze motivele pentru care avionul in care se afla artistul nu a mai ajuns la Cluj.

DJ Pete Tong si-a anuntat fanii pe contul sau de Twitter ca nu poate veni la concert. "Mi-am petrecut toata ziua (n. red. sambata) incercand sa ajuns de la Ibiza la Cluj. Compania Tarom este un cosmar si nu am primit nici o explicatie de ce am aterizat pe un aeroport gresit", se spus DJ - ul pe Twitter.

Evenimentul din StratoSfera din parcarea Iulius Mall nu a fost anulat in ciuda faptul ca DJ Pete Tong nu a mai concertat. Tinerii au "onorat" totusi manifestarea in numar mare, organizatorii fiind nevoiti sa opreasca intrarea la un moment dat.

Comentarii Facebook