Vrei gene de vedeta de Hollywood? 44 lei in loc de 88 lei pentru permanent de gene de la Studio 15! (P)

Oferta Reddeal iti aduce astazi gene lungi, bine definite si curbate la pretul de 44 de lei, in loc de 88 lei. Reducerea de 50% este valabila pntru permanent de gene la salonul Studio 15 din centru Clujului.

 

Despre permanentul de gene
Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic. In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la gene false, extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.

Este o metoda de ondulatie a genelor, ce poate rezista pana la 3 luni, indiferent de varsta, de lungimea genelor sau de densitatea lor. Permanentul pentru gene realizeaza o ondulatie perfecta a genelor, chiar si a genelor drepte si mici. Este un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate.

Aplicarea tratamentului implica cativa pasi ce trebuie realizati cu maxima atentie si meticulozitate:
- se monteaza un mic bigudiu de burete pe pleoapa superioara
- se muleaza genele pe bigudiu, dupa care se aplica pe gene o solutie de permanent, special creata pentru zona delicata a ochilor
- dupa 15 minute se sterge solutia de permanent si se aplica o solutie de fixare. Astfel, dupa 30 minute nu veti mai avea nevoie de vechiul clestisor de gene. Dupa acest tratament se recomanda vopsirea genelor pentru accentuarea privirii.



Centrul de Infrumusetare Studio 15 va asteapta in centrul Clujului intr-o ambianta relaxanta cu o echipa de profesionisti!

 

Oferta pentru reducere o gasiti pe www.reddeal.ro.

Comentarii Facebook