Votează CLUJ, la Grand Spoof 2012! VIDEO

 

Şi în acest an o echipă de tineri din Cluj a reuşit să facă Clujul să ajungă în lista oraşelor care participă la "Grand Spoof", singura competiţie de parodiat reclame din România.

Filmările au avut loc duminica trecută (n.r 15 iulie) la Casa TIFF şi în împrejurime.


"A fost singura zi liberă pe care am avut-o după multă vreme şi din cauza asta totul a fost pe fast forward. Suntem mândri că am reuşit să înscriem şi anul ăsta o producţie la Grand Spoof după ce anul trecut ne-am văzut visul cu ochii şi am reuşit să obţinem premiul publicului cu cel mai mare număr de voturi şi, totodată, locul 2 la jurizarea profesionistă realizată de experţi în publicitate", a declarat Andi Daiszler membru al echipei realizatoare.

De unde le-a venit ideea?

"Spoof-ul pleacă de la proastele obiceiuri pe care le avem în ultima vreme. Felul în care trecem pe stradă fără să fim atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru pentru că suntem ocupaţi să "comunicăm" cu telefoanele mobile. Apoi modul în care ne tratăm unii pe alţii la mese. Nu o dată s-a întâmplat să stau la masă cu prieteni care au decis să îşi scoată telefoanele mobile în loc să vorbească liber. Şi reclamele la telefonia mobilă asta accentuează dependenţa noastră faţă de telefoane, o depedenţă din care ne-am ales cu un limbaj stricat pe care puţini îl mai înţeleg, în afara internauţilor", a declarat pentru Ştiri de Cluj, Andi Daiszler.

"Scopul nostru a fost mereu să mizăm pe o tentă moralizatoare în spoof-urile pe care le facem, să arătăm prin ele ce ne deranjează la lumea din jur, să fie cât de cât şi funny, dar oamenii să ajungă să deschidă cât de puţin ochii după vizualizarea lor", a încheiat Andi Daiszler.   

ECHIPA:

Scenariu, imagine, regia, montajul: Andi Daiszler
Actori: Anca Dobocan, Radu Neag, Cătălin Lungu

Spoof-ul poate fi vizionat şi votat AICI până în data de 8 august. Vezi AICI un alt clip realizat de o echipă de clujeni formată din Roşca Andrei, Surdu Denisa, Şuteu Virgil, Mariasiu Vlad şi Albu Abigel. 


Anca Baciu

Comentarii Facebook