Vlăduța Lupău s-a dus la medicul estetician pentru a fi pe placul fanilor


Vlăduța Lupău a trecut pe la medicul estetician pentru a-și ajusta unele probleme pe care le are, pentru că un artist trebuie să aibă o imagine perfectă în public.

Ia vedeți voi aceaste riduri, o să dispară azi, pentru că mă duc să mi le aranjez! Au trecut 7-8 luni și deja se vede iar, dar se rezolvă”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor săi.

1-122-1536x860.jpg

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus, fiul chestorului în rezervă, Toma Rus, și și-ar dori și copii. 

Adrian Rus este fostul portar de la CFR Cluj, care nu a prins echipa mare, iar tatăl lui lucrează pentru echipa lui Neluțu Varga. 

Vreau să am un copil, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc. Am părinții aproape, am viitorii socrii aproape”, a declarat artista într-o emisiune TV.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit, dar nu au făcut nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum se va putea face o nuntă mare, cei doi vor face petrecerea. Artista va purta două rochii de mireasă, care sunt spectaculoase, dar nu a fixat data. 

Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

Comentarii Facebook