Vlăduța Lupău, la un pas să rupă tăcerea: „De ani de zile mă abțin să îmi spăl rufele în public”


În ultimele săptămâni, Vlăduța Lupău a fost în centrul unor scandaluri, de la dosarul penal pentru escrocherii cu ajutoarele în pandemie, până la disensiunile cu Georgiana Lobonț. Vedeta însă nu a comentat în niciun fel informațiile apărute în spațiul public.

Zilele trecută însă, cântăreața clujeană le-a cerut părerea fanilor ei de pe internet cu privire la „spălatul rufelor” în public.

Vezi și: Îndrăgita cântăreață Vlăduța Lupău, dosar penal pentru escrocherii cu ajutoarele din pandemie. Cât a plătit clujeanca ca să scape de pedeapsă

Celebra artistă nu s-a mai putut abține și le-a cerut internauților părerea cu privire la felul în care alte persoane își rezolvă conflictele personale în public. Pe pagina ei de Instagram, artista a făcut un sondaj în care le-a cerut părerea urmaritorilor săi despre spălatul rufelor în public, dorind să afle câți dintre fanii ei sunt de acord cu acest lucru.

„Hai să vă zic… de ani de zile mă abțin să îmi spăl rufele în public indiferent de ce e vorba. Și TAC și nu am reacții publice, că nu îmi place circ și lucruri care “deranjează” sufletul, atât al meu cât și al altora.

E de apreciat sau de condamnat? (că am văzut că “asta prinde” și așa ne “ridicăm”?) Nu fac referire la absolut nimic. Vreau doar să văd ce oameni mă urmăresc pe Instagram. Cu ce păreri!”, a fost mesajul transmis de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Citește și: Georgiana Lobonț rupe tăcerea și lămurește conflictele cu divele Vlăduța Lupău și Olguța Berbec: „Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu”

Comentarii Facebook