Vineri 16 Aprilie

Vlăduța Lupău CHEF cu lăutari pe ponton la Tarnița. Râde în nas autorităților panicate de noul val de coronavirus - VIDEO


Celebra cântăreață de muzică de petrecere, Vlăduța Lupău, a încins o petrecere pe un ponton de la Tarnița, unde a și filmat un nou colaj muzical pe care îl va lansa pe YouTube.

Artista a admirat peisajul și a spus că pe ponton sunt invitați mulți oameni, pentru filmari și distracție. 

Filmarea a fost realizată miercuri, 1 iulie, când poliția a descins la Tarnița pentru a lua măsuri față de cei care nu respectă regulile din starea de alertă. 

Acţiunea s-a desfăşurat la data de 1 iulie a.c, în intervalul 13.00-16.00, pe luciul de apă al lacului de acumulare Tarniţa şi pe drumurile judeţene din apropierea acestuia. 

Conform polițiștilor, în cadrul acţiunii au fost legitimate 76 de persoane şi au fost verificate 29 de ambarcaţiuni, efectuându-se verificări şi la 4 societăţi comerciale din zonă. 

Pe drumurile judeţene, au fost verificate 52 de vehicule, fiind efectuate 22 de testări cu aparatul etilotest, rezultatele testărilor fiind negative. 

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale. 

A fost constatată o infracţiune privind nerespectarea regimului aplicabil transportului naval, conform Legii 191/2003. 

De asemenea, au fost întocmite 12 note de constatare pentru nerespectarea prevederilor Legii apelor. Astfel, au fost întocmite note de constatare pentru executarea sau punerea în funcţiune de lucrări construite pe ape sau care au legătură cu apele, precum şi pentru modificarea sau extinderea acestora, fără aviz/autorizaţie sau fără respectarea avizului ori a autorizaţiei de gospodărire a apelor, persoanele în cauză, urmând a fi sancţionate contravenţional. 

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Gărzii de Mediu Cluj, Apelor  Române şi Hidroelectrica.

Comentarii Facebook