Vlăduța Lupău a eclipsat mireasa, la cea mai mare nuntă din Vestul țării, la fiica lui Florin Generalul - FOTO


Vlăduța Lupău a participat la nunta anului din Vestul României, dintre Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, și instrumentistul Raul Uncu, unde au participat peste 1000 de invitați.

Claudia Ionaș este și ea o apreciată artistă de muzică populară din Banat, iar tatăl eim Florin Generalul, este un nume mare în lumea interpreților de muzică populară și de petrecere. 

Pot să spun că este cea mai fericită zi din viața noastră. Bunul Dumnezeu să-i ajute și să fie fericită și să bucure de tot ceea ce e mai frumos în viață!”, a spus Florin Ionaș-Generalul, tatăl artistei. 

Rochia miresei a fost comandată de la Cluj

”Sunt foarte emoționată, nu am avut așa emoții niciodată. Să știi că am avut foarte mari emoții cu rochia de mireasă. Am făcut-o la comandă, într-un atelier din Cluj și a costat în jur de 15.000 de lei. Este exact așa cum am visat și mi-am dorit. Adică așa mi-am dorit să arăt în ziua nunții mele. Îmi place, sper să-i placă și mirelui”, a declarat Claudia Ionaș. 

”Pot să spun că este cea mai fericită zi din viața noastră. Bunul Dumnezeu să-i ajute și să fie fericită și să bucure de tot ceea ce e mai frumos în viață!”, a spus Florin Ionaș-Generalul, tatăl artistei. 

Invitaților le-au cântat artiști precum Andra, Mirela Petrean sau Lăzărică Imbrescu. De asemenea, în public au fost foarte mulți colegi de breaslă cu familia Generalului, Vlăduța Lupău fiind una dintre ele. 

Artista stabilită la Cluj a purtat o rochiță care a întors toate privirile. 

Untitled.png

Eu am ales să vin îmbrăcată într-o rochiță pe care am folosit-o la un colaj, pe care o să-l lansez zilele acestea. Cred că e una dintre cele mai speciale pe care eu le-am îmbrăcat până acum. Așa că mă bucur că am purtat-o la petrecerea lor pentru că aici știam clar că o să fie foarte multe ținute spectaculoase. Pentru că e un eveniment de înaltă clasă. Nu puteam să vin mai prejos. E grea rochia… sunt ca rochiile de la oșeni, când o dai jos, ești vânătă pe aici”, a declarat artista.

Comentarii Facebook