Vineri se aprind luminile festive la Iulius Mall Cluj! Vezi ce concerte și surprize te așteaptă (P)


Iulius Mall Cluj celebrează, ca în fiecare an, sărbătorile de iarnă într-un decor de poveste. Concert de colinde, parada personajelor din basme, un brad impozant, atelierul spiridușilor, sute de mii de luminițe, decorațiuni strălucitoare și figurine tematice sunt elementele spectacolului la care tu ești invitatul special.

Iulius Mall Cluj și-a îmbrăcat hainele de sărbătoare și este pregătit să îți ofere din strălucirea sa. Te așteptăm vineri, 4 decembrie 2015, să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului. Tărâmul de poveste își deschide porțile de la ora 19.00, atunci când vei putea lua parte la un spectacol cu totul special. Alături de Moș Crăciun, vom aprinde sutele de mii de luminițe care au împodobit întreg mall-ul. Cei mici vor avea și prilejul de a face cunoștință cu personajele din povești, care vor defila într-o paradă plină de culoare. Spiriduși, soldăței, crăciunițe și reni vor oferi celor prezenți din veselia lor. Spectacolul va fi completat cu un impresionant concert de colinde, susţinut de tinerii talentaţi din Corul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”, coordonați de dirijorul Iulian Teodorescu.

În luna decembrie, în Iulius Mall Cluj va fi recreată atmosfera desprinsă din paginile cărților cu basme. În Curtea de Onoare, clienții vor putea admira un brad cu o înălțime de aproximativ 15 metri, împodobit cu o multitudine de steluțe aurii și cutii de cadouri. La baza bradului impozant vor fi deschise patru cărți gigantice, unde cei dornici vor redescoperi farmecul poveștilor și al colindelor. În mall va fi o ploaie de luminițe strălucitoare și nenumărate decorațiuni suspendate, iar spiriduși, colindători şi zâne vor prinde „viaţă”, spre încântarea publicului. Tabloul feeric de Crăciun va fi completat cu brazi împodobiţi, scenete tematice, steluţe sclipitoare şi multe alte elemente specifice, care vor anima diferite zone ale Iulius Mall. Cele mai multe decoraţiuni sunt unicat, lucrate manual.

Pentru prichindeii care așteaptă cu nerăbdare să vină Crăciunul, principala atracţie din Iulius Mall va fi „Căsuţa Fermecată a Spiriduşilor”. Cei mici le vor cunoaște pe ajutoarele simpaticului bătrânel și vor vedea cum poțiunile magice, depozitate în sticle uriașe, au fost „activate” pentru pregătirea celor mai frumoase sărbători.

O ploaie de lumini strălucitoare va putea fi admirată şi în Iulius Parc, spre încântarea celor care preferă plimbările în aer liber.

Comentarii Facebook