Vineri se aprind luminile de Crăciun la Iulius Mall Cluj. Ai ocazia sa câștigi 5.000 de premii instant



Vieri, 2 decembrie, Iulius Mall Cluj îmbracă ”haine” strălucitoare pentru a intra în spiritul Crăciunului, iar clujenii sunt invitați să ia parte la eveniment. Mai mult, pentru că începe luna cadourilor, au ocazia de a câștiga mii de premii.

Iulius Mall Cluj își întâmpină deja clienții pregătit de sărbătoare. Pe 2 decembrie 2016, clujenii și nu numai sunt așteptați să dea startul celui mai frumos sezon. Tărâmul de poveste se va instala de la ora 19.00, atunci când cei prezenți vor participa la aprinderea sutelor de mii de luminițe de Crăciun, care au împodobit mall-ul. Acesta este și un bun prilej pentru ca prichindeii să se distreze alături de personajele din basme, care vor defila într-o paradă plină de culoare și energie. Spiriduși, soldăței, crăciunițe și reni vor fi prezenți la spectacolul vesel.

Periplul prin magazine al clienților le va dezvălui numeroase fragmente desprinse parcă din cărțile cu povești. La intrarea principală în Iulius Mall, în Curtea de Onoare, cei care încă mai păstrează bucuria revederii pomului de Crăciun vor putea admira un brad cu o înălțime impresionantă, de aproximativ 15 metri. Bradul împodobit cu fundițe aurii și nenumărate luminițe va avea la bază un castel din basme, de unde nu lipsește jilțul și tolba lui Moș Crăciun. În mall va fi o ploaie de luminițe strălucitoare, dar și decorațiuni suspendate. În Atrium, cei mici vor descoperi atelierul spriridușilor, unde se pregătesc cadourile pentru cei cuminți. Tot aici este instalată și cutiuța poștală magică, unde copiii pot trimite scrisori către cel mai iubit Moș. În plus, alte scenete tematice îi vor încânta pe clienți în mall, cu rolul de a-i ajuta să poarte spiritul Crăciunului cu ei, în căutarea darurilor pentru cei dragi. Lumini strălucitoare vor îmbrăca și copacii din Iulius Parc, spre încântarea celor care preferă plimbările în aer liber.

În luna decembrie, Iulius Mall Cluj deschide „Fabrica de cadouri” pentru clienți. Campania specială de Crăciun se desfășoară în perioada 2 – 23 decembrie. Cei care vor face cumpărături din magazinele Iulius Mall Cluj, pentru ei sau pentru cei dragi, vor avea șansa de a fi răsplătiți cu daruri instant. În fiecare zi, primii 250 de clienți care depășesc valoarea de minimum 100 de lei în sesiunile de shopping și vor veni la Centrul Info cu bonurile vor primi un talon răzuibil, care ascunde fie un multipack cu sticle Coca Cola în ediție de Crăciun, fie un premiu neașteptat. Norocoșii care vor primi cadoul surpriză îl vor putea alege din darurile frumos împachetate prezentate la Centrul Info, în care vor găsi: vouchere de cumpărături la magazinele Adidas, Swarovski, Melkior, The Body Shop, Kitchen Shop, Ecco, Otter, Benvenuti, Sole, Gett’s Color Bar, Papionette, vouchere la restaurantele din food court sau aparate french press pentru prepararea cafelei.

Comentarii Facebook