Expoziția Brickenburg revine la Cluj, la muzeul Etnografic al Transilvaniei. Când va avea loc



Ca în fiecare iarnă, cei de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, organizează, împreună cu Asociația Brickenburg, deja tradiționala Expoziție de iarnă Brickenburg.

Expoziția va fi deschisă în perioada 3-7 DECEMBRIE, între orele 10:00 şi 18:00, la sediul central al muzeului de pe str. Memorandumului nr. 21.

Adresându-se atât celor familiarizați cu sistemul LEGO®, cât și publicului mai puțin cunoscător, însă doritor de experiențe frumoase, gazdele vor pune la dispoziția vizitatorilor un spațiu de joaca în care, testând nenumaratele posibilitați de combinare ale celebrelor cărămizi, aceștia, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să își dovedească îndemânarea și creativitatea.

Prin tradiţie, expoziţia de iarnă a Asociaţiei Brickenburg este una experimentală, organizatorii propunându-şi în principal să testeze diverse tehnici de construcție și combinații între elemente. Publicul va putea admira creaţii originale lucrate cu migală, previzualizări ale exponatelor care vor fi prezentate la evenimentele majore ale anului 2017.

Preţul unic de intrare, pe întreaga perioadă a expoziţiei, este de 3 lei.

Comentarii Facebook