VIDEO. Un român a făcut furori pe TikTok după ce și-a montat lift la casă. A vrut să se laude, dar a ajuns de râsul internetului


Un bărbat a făcut furori pe TikTok, după ce și-a instalat la locuință un lift. Videoclipurile sale au ajuns virale pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților au fost foarte diverse.

Bărbatul a vrut să împărtășească cu oamenii din online invenția pentru care a scos din buzunar până la 100.000 de euro. A vrut să economisească câteva secunde pentru a ajunge la etajul superior al casei sale, însă oamenii de pe rețelele de socializare nu au văzut cu ochi buni această „investiție”, notează fanatik.ro.

Cu toate că în jur nu este tocmai lux, tiktokerul se mândrește cu noul său lift modern. Clipul video în care apare liftul care urcă cele două etaje a strâns 3 milioane de vizualizări și a stârnit comentariile amuzante ale celor care l-au văzut.

„Intră hoții direct cu liftul”, „Cum ieși din el?”, „Și la ce te ajută sau e doar așa de fiță”, „Lipsește stâlpul de revizie ce susține cabina”. „Începe războiul când ești jos, se termină până ajungi sus” sau „Pentru ce un lift?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de tânăr pe TikTok.

Comentarii Facebook