VIDEO. Un bărbat a cheltuit peste 10.000 de dolari ca să „devină” câine. Momentul în care îşi îndeplineşte visul


Un bărbat din Japonia a cheltuit o sumă fabuloasă de bani ca să „devină” câine. Japonezul a cheltuit 2 milioane de yeni, adică aproximativ 15.709 de dolari pentru un costum realist de câine. 

Pentru costumul său, bărbatul a luat legătura cu o companie japoneză numită Zeppet, care este specializată în sculpturi și modele pentru filme, reclame, precum și costume TV sau costume pentru mascote. Costumul realist a fost creat în 40 de zile.

Bărbatul pe nume Toko a trecut  prin mai multe runde de revizuiri, inclusiv întâlniri pentru a se asigura că costumul îi vine. Într-un interviu acordat pentru Mynavi, bărbatul a explicat că a ales un costum de câine din rasa Border Collie, deoarece părul lung poate ascunde „figura umană''. '

L-am făcut pentru că arată real când îl port. Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele drăguțe. M-am hotărât să fac un câine. Este rasa mea preferată de câini'', a ţinut să adauge bărbatul, notează Yahoo News.  

Angajații de la Zeppet au declarat că crearea costumului a fost una dificilă, deoarece necesită o perioadă semnificativă de timp pentru a studia modul în care figura câinelui poate corespunde unei figuri umane.

Toko a publicat un videoclip pe canalul său de YouTube, unde încearcă costumul de Border Collie și se transformă într-un câine, făcând mișcări asemănătoare patrupedului.

Comentarii Facebook