VIDEO. O rață a făcut senzație în mediul online, după ce a participat la un maraton. Pantofii speciali au ajutat-o să „obțină” și medalie


O rață a cucerit internetul, după ce a participat la un maraton din New York. Pasărea a purtat o pereche de pantofi sport, realizați special pentru ea și a obținut și o medalie la final.

Wrinkle este deja celebră pentru calitățile sale sportive. Ea a participat la mai multe asemenea evenimente în trecut. De data aceasta, înaripata a purtat o pereche de pantofi sport speciali, roșii, care au ajutat-o să nu-și rănească picioarele în cursa de un kilometru. Totodată, au câștigat aprecierea tuturor celor care i-au văzut, scrie Antena 3.

Videoclipurile cu Wrinkle au ajuns virale pe rețelele de socializare, iar internauții s-au declarat îndrăgostiți de mica pasăre. Ea are și un cont pe Instagram, sub denumirea de @seducktive, unde a strâns aproximativ 500.000 de urmăritori, notează sursa citată. 

După ce a terminat cursa, rața a postat și o primă reacție. Le-a „transmis” fanilor că maratonul a fost distractiv, dar greu: „Am terminat primul meu maraton de 1 Kilometru. A fost foarte distractiv și multă muncă! Ritmul/viteza mea a fost de 18,08 min/km. Nu sunt sigur dacă este bine sau rău, dar am terminat cursa și asta este tot ce contează!

Comentarii Facebook