VIDEO - Ce spune George Buhnici despre amenda CNCD: „Unde ar trebui sa se incheie acest episod?”


După informațiile apărute săptămâna trecută în presă privind amenda acordată de CNCD lui George Buhnici, acesta a făcut primele comentarii privind sancțiunea primită. 

Citește și: George Buhnici, amendat cu zeci de mii de lei de CNDC, după declarațiile sexiste la adresa femeilor

In cadrul unui videoclip postat de acesta pe YouTube, vloggerul sustine ca a auzit depsre amenda primita din presa.

Am aflat dintr-un comunicat de presa ca am fost sanctionat cu amenda de catre CNCD. In acelasi mod am aflat ca sunt investigat, din presa am aflat pe surse ca m-as fi eschivat, tot din presa am aflat primele argumente la aceasta decizie si stadiul anchetei. Anumite publicatii au mai multe date decat am eu, care sunt parte. Vorbim de o decizie pe care inca o astept si fara de care nu pot decat sa speculez ce s-a retinut legal in acest caz. Impreuna cu avocata mea am prezentat argumentele la infatisarea din 24 august. Consider ca presa si internetul nu sunt locurile unde se decid chestiuni de drept”, a spus Buhnici la începutul videoului publicat pe YouTube. 

Credeti ca avalansa aceasta de ura, calomniile si amenintarile sunt o masura suficienta pentru interviul meu care, reamintesc, nu a tintit nicio persoana cu nume si prenume, ci o problema de sanatate publica. Unde ar trebui sa se incheie acest episod? Ce ar trebui sa patesc? Dreptul la libera exprimare face parte din democratia noastra, la fel ca responsabilitatea in fata legii. Le multumesc celor care au ramas alaturi de noi. Multumesc si publicului care nu m-a parasit”, a mai spus Geroge Buhnici ca răspuns la tot ceea ce se vehiculează în mass media. 

Comentarii Facebook