Sambata 26 Octombrie

Viața bate filmul! Bianca Drăgușanu a renunțat la fițe și opulență și s-a filmat alături de un bărbat care conduce Skoda Octavia!


Bianca Drăgușanu a lăsat la o parte fițele, banii și opulența și s-a filmat alături de un bărbat care conduce Skoda Octavia, pe semne că blondina și-a schimbat părerea despre „sărăntoci”. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai „avute” vedete din România și nu ezită să le reamintească celorlalți că duce o viață de lux, însă ultima sa apariție a fost o adevărată supriză, chiar și pentru ea. 

Acum ceva timp, blondina a spus că nu ar putea avea niciodată o relație cu un bărbat care conduce o Skoda Octavia, motiv pentru care internauții i-au sărit imediat în cap. Ei bine, Bianca s-a ținut de cuvânt pentru că, din câte știm, nu are la momentul acesta o relație, dar a avut totuși ocazia să călătorească cu o astfel de mașină, condusă tocmai de un bărbat. 

Mai mult decât atât, Bianca a spus că este foarte mulțumită de serviciile care i le-a oferit Skoda Octavia și se bucură că a funcționat aerul condiționat. Cu toate acestea, blondina a precizat că cele două mașini pe care le are sunt la „cosmetizare”, acesta fiind și contextul în care s-a deplasat cu o Skoda Octavia.

„Pentru că eu sunt genul de om la care viața bate filmul, vreau să vă spun atât: bună ziua Univers, bună ziua prieteni, bună ziua Skoda Octavia. M-am răzgândit, Skoda Octavia chiar este o mașină ok. Merge aerul condiționat, eu mă simt foarte bine, Universul ține cu mine. Deși am două mașini, care se cosmetizează acum, sunt în Skoda și sunt foarte fericită”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Comentarii Facebook