Vezi cine a castigat cele patru excursii din campania Iulius Mall, "Kilometri de vacanta"


Campania lansata in luna mai de Iulius Mall Cluj, "Kilometri de vacanta", a facut patru familii fericite, daruindu-le vacante de neuitat la mii de kilometri de casa.
 
"Mii de clujeni, transilvaneni si turisti care au facut cumparaturi s-au inscris la tombola fara precedent pentru un shopping mall din Romania. Transformate din lei in kilometri, valorile taloanelor depuse in urne - intre 9 mai si 30 iunie 2011 - demonstreaza ca Pamantul a fost inconjurat de 36 ori de clientii Iulius Mall", a declarat Gabriela Dobos, purtatorul de cuvant al Iulius Mall.

Cel mai norocos a fost Gabriel Dascal, de 24 de ani, student la Universitatea de Farmacie si Medicina Veterinara, care a castigat un sejur incredibil, pentru doua persoane, intr-o destinatie aflata la peste 5.000 kilometri departare de Cluj-Napoca. "Am depus in urna verde patru taloane si nu speram sa castig cea mai ravnita vacanta, mai ales ca am participat pentru prima oara la o tombola", a spus emotionat Gabriel Dascal.

Bucuresteanul Alexandru Dragota, de 49 de ani, a castigat o vacanta intr-o destinatie situata intre 3.000 si 5.000 km distanta de casa.

Ioana Maria Gavrea, de 33 de ani, va avea de parcurs intre 1.000 si 3.000 kilometri departare de casa intr-o incredibila vacanta. Ioana Maria Gavrea este economist si a depus in urna 30 de taloane, castigand o vacanta alaturi de sot si copil. "In aceasta vara vom avea doua vacante", a spus fericita castigatoare, care asteapta cu emotie si al doilea copil.

Ultimul cumparator castigator este Gheorghe Pop, de 26 de ani, de profesie sofer, care va calatori la 1.000 de kilometri de casa. Din Viseu de Jos, castigatorul a depus in urna doua taloane si Iulius Mall il trimite intr-o vacanta la care nu spera.

Alte doua persoane, Ioana Ramona Piscoi, de 24 de ani, de profesie traducator, si Ilie Stelian Ionescu, de 48 de ani, economist, ambii din Cluj-Napoca, au castigat scutere.

Comentarii Facebook