Luni 24 Ianuarie

Veste mare pentru fanii Game of Thrones, a început producția unui serial derivat din preferatul lor


Producătorii serialului Game of Thrones au venit cu marea veste pentru fanii serialului care a devenit viral. Astfel, HBO a început faza de producție pentru derivatul serialului, „House of the Dragon”.

Surpriza anunțată pentru fanii Game of Thrones

Luni, HBO a anunțat începerea producției „House of the Dragon”, o continuare a serialului „Game of Thrones”. Lansarea este prevăzută pentru anul 2022, iar acesta va reprezenta începutul unui nou film fantastic. Luni, pe contul de Twitter al producției a fost postată o imagine în care se citea scenariul.

Dintre protagoniști, fac parte Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith și Stebe Toussaint. Pelicula „House of Dragons” este inspirată din cartea „Fire and Blood”, iar acțiunea se petrece cu 300 de ani înaintea poveștii din „Game of Thrones”. Aceasta are la bază aventurile familiei Targaryen, fiind unde dintre cele mai importante case ale filmului fantastic.

Zvonurile au pornit încă din 2019

În anul 2019, au ieșit primele zvonuri potrivit cărora, serialul va fi un derivat al „Game of Thrones”, serial care a reușit să strângă milioane de urmăritori în întreaga lume, și totodată primind un număr record de premii Emmy, 59 la număr. În timpul în care aceste zvonuri prindeau contur, producția unui alt serial derivat, era încetată, din cauza faptului că episodul pilot nu a avut succesul așteptat.

În același an, finalul serialului „Game of Thrones” a fost unul dezamăgitor pentru fanii poveștii lui George R.R. Martin. Totuși, HBO i-a asigurat pe aceștia că se lucrează la producția altor seriale din universul fantastic al GoT. Singurul confirmat atunci a fost „House of Dragons”.

Pe ce este bazată povestea „House of Dragons”?

Pentru cei care sunt curioși în ce va consta povestea acestui nou serial, ei bine aceștia trebuie să știe că evenimentele sunt concentrate unei perioade dinaintea cunoscutelor nume precum Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister și celelalte nume. Serialul este bazat la rândul lui pe scrierile lui George R.R. Martin.

Deși inițial, povestea este bazată pe personajele care au existat cu 300 de ani înaintea evenimentelor din celebrul serial ”Game of Thrones”, acolo vor apărea și aspecte precum cucerirea Westeros-ului  și aducerea tuturor celor Șapte Regate sub conducerea lui Aegon Targaryen. Ulterior, povestea va sări din zece în zece ani, punând în scenă pe fiecare lider din dinastia Targaryen.

Până în acest moment, autorul scrierii a publicat o singură carte, care acoperă doar prima jumătate a cronologiei familiei Targaryen. În cea de-a doua carte, George R.R. Martin, urmează a fi acoperită cea de-a doua jumătate care se va termina acolo unde începe prima carte din care a fost inspirată producția și primul sezon din Game of Thrones.


Comentarii Facebook