Vaya con Dios pornește turneul de adio la Cluj. Vezi ce au declarat artiștii


Celebra trupă Vaya con Dios dă startul turneului de rămas bun astăzi, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, de la ora 20.00, după 27 de ani de activitate.

Artiștii au precizat că acesta va fi ultimul lor turneu în formula care i-a făcut celebri, cauza principală fiind stresul și oboseala cauzate de călătoriile mult prea frecvente.

Este un turneu de adio. Tocmai am făcut 60 de ani și nu mai vreau să călătoresc tot timpul. Turneul va dura probabil aproape un an, dar după ce se va termina voi opri această formulă. Nu mă voi opri din făcut muzică, dar nu vreau să mai călătoresc atât”, a declarat solista formației, Dani Klein.

Membrii formației au precizat că în această seară vor interpreta cele mai populare melodii ale lor.

Este un concert de adio, playlist-ul va cuprinde cele mai populare melodii ale noastre. Asta e ideea din spatele turneului. Nu vom prezenta materiale noi”, a mai spus Dani Klein.

Artiștii au explicat ce înseamnă pentru ei muzica Vaya con Dios.

Sound-ul Vaya con Dios este amestecul de culturi muzicale care ne-au influențat înca din tinerețe, acea bogăție a sunetului ce poate fi resimțită în muzica noastră și pe care îl veți simți și în playlist-ul nostru din această seară”, a explicat Red Gjeci, violonistul trupei.

După România, Vaya con Dios au programate concerte în Polonia, Ucraina și Grecia.

Comentarii Facebook