Vaticanul ii iarta pe Beatles pentru blasfemie


Vaticanul a anuntat ca ii iarta pe Beatles pentru pacatele de a consuma droguri si de blasfemie. Acum doi ani, Vaticanul l-a iertat si pe John Lenon, care a spus ca Beatles erau mai faimosi decat Iisus.

Ziarul L'Osservatore Romano a anuntat ca Vaticanul le-a acordat gratierea pentru ca in ciuda pacatelor au facut si lucruri bune.

 

"Este adevarat ca au luat droguri, au trait in exces din cauza succesului lor, chiar au spus ca sunt mai marei decat Iisus si au transmis mesaje misterioase, care erau poate satanice. Nu au fost un exemplu bun pentru tinerii de atunci dar nu au fost nici cei mai rai. Melodiile lor frumoase au schimbat muzica si continua sa ofere placere. 13 albume au schimbat istoria muzicii pop. Beatles a fost formatia cea mai iubita si faimoasa din lume", sustin oficialii de la vatican pe prima pagina a ziarului.

In urma cu doi ani, Vaticanul l-a iertat  pe John Lenon pentru ca a spus ca Beatles sunt mai cunoscuti la Iisus, motivand ca au fost vorbele unui om din clasa mijlocie engleza, complesit de succesul avut.

Comentarii Facebook