Vama și Cătălin Măruță vin la Iulius Mall de Ziua Femeii(P)



Iulius Mall Cluj sărbătorește femeia, în 8 martie, în cel mai inedit mod, iar clujencele sunt așteptate să participe la un eveniment unic. Acestea pot participa la încercarea de a intra în Guinness World Records, la categoria „Cele mai multe femei care se rujează simultan”.

Trupa Vama şi Cătălin Măruţă le vor susţine în prima încercare oficială GUINNESS WORLD RECORDS® organizată la Cluj-Napoca, care va aduce recunoaştere mondială oraşului. Mai mult, participantele vor putea câştiga premii de răsfăţ.

Sâmbătă, Atriumul central al Iulius Mall va fi locul de întâlnire al tuturor femeilor din Cluj-Napoca şi nu numai, care vor să uimească prin frumuseţea lor. Partenerul evenimentului este AVON, brandul internaţional de cosmetice, care a pregătit peste 1.000 de rujuri pentru a le oferi cadou. Indiferent de vârstă, sute de reprezentante ale eleganţei feminine îşi vor uni farmecul şi vor participa la încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujează simultan.

Intrarea în spaţiul delimitat se va face începând cu ora 17.30, prin patru porţi, acolo unde fiecare participantă va primi o brăţară de acces în perimetru, împreună cu kit-ul frumuseţii, care conţine un ruj şi o oglindă. Îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă le va fi alături, asigurându-se că vor petrece o seară cu multă bună dispoziţie. Doamnele şi domnişoarele vor trebui să se rujeze simultan, timp de 1 minut. Spectacolul feminităţii se bucură de prezenţa reprezentantului GUINNESS WORLD RECORDS®, Mark Gerard McKinley, care va anunţa rezultatul final.

Toate participantele vor primi taloane de înscriere la tombola AVON, iar norocoasele câştigătoare, desemnate prin tragere la sorţi, vor fi răsplătite cu pachete de cosmetice, din gama LUXE. În plus, Iulius Mall Cluj a pregătit concursuri distractive pentru doamnele şi domnişoarele care vor să doboare recordul, cu premii constând în vouchere de shopping şi cadouri oferite de Professional Shop, Papionette, Soleil Sucre, Gett’s Color Bar, Bossini, Smuggler şi Nomasvello.

Seara va continua cu o surpriză muzicală specială, invitaţi la petrecerea dedicată femeilor fiind membrii trupei Vama. Vor fi încântate cu cele mai frumoase melodii, sărbătorind astfel un eveniment unic, dedicat lor.

Comentarii Facebook